Αρχική Χωρίς κατηγορία Super League: Ομιλία Ράσταβατς, παρακολούθηση dvd αλλά και… ασκήσεις ενδυνάμωσης λόγω κακοκαιρίας

Super League: Ομιλία Ράσταβατς, παρακολούθηση dvd αλλά και… ασκήσεις ενδυνάμωσης λόγω κακοκαιρίας

 

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League  με αντίπαλο την Κέρκυρα εκτός έδρας.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής (18:15, LIVE ThrakiSportS) ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους με την ομιλία του προπονητή να εστιάζεται στο επόμενο παιχνίδι παράλληλα με την παρακολούθηση DVD φάσεων προηγούμενων αγώνων.

Μετά το αερόβιο τρέξιμο και τις ασκήσεις συναρμογής στην προθέρμανση, στη συνέχεια υπήρξε passing game, pressing και ασκήσεις με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο ομάδες.

Μια ημέρα πριν, την Τρίτη, οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το πρωινό  στην Ξάνθη, ανάγκασαν να διεξαχθεί η πρωινή προπόνηση της ομάδας στο γυμναστήριο με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οι ποδοσφαιριστές μία μέρα με την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια ακολούθησαν τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Τάσου Σιδερίδη βγάζοντας σε πέρας το πρόγραμμα.