Super League: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν πάτε Πηγάδια για τo ματς Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (19:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Το Σάββατο που μας πέρασε η Ξάνθη γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και σήμερα (19:30, LIVE ThrakiSportS) υποδέχεται στο γήπεδο των Πηγαδίων τον Αστέρα Τρίπολης, με στόχο την πρώτη της νίκη για φέτος στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS κωδικοποίησε τα σημαντικά στοιχεία και σας παρουσιάζει έναν «δεκάλογο» που πρέπει απαραίτηττα να γνωρίζει κάποιος για να παρακολουθήσει με άνεση το παιχνίδι.

  1. Μπορεί η προϊστορία των δύο ομάδων να είναι μικρή, αλλά στα Πηγάδια η Ξάνθη έχει το πάνω χέρι, και μετρά σε 10 αγώνες, 4 νίκες και δύο ήττες, άλλα τέσσερα ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Δείτε αναλυτικά την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων με ένα κλικ ΕΔΩ.
  2. Μεγαλύτερη νίκη της Θρακιώτικης ομάδας επί του Αστέρα το 3-1 την περσινής σεζόν, με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να θέλουν να επαναλάβουν το κατόρθωμα αυτό και στο φετινό παιχνίδι τους, σε λίγες ώρες.
  3. Το δρόμο της νίκης στην ανδρική ομάδα έδειξαν από το Σάββατο οι νέοι του ΑΟΞ, αφού επικράτησαν έστω και δύσκολα πριν δυο μέρες της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης. Δείτε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.
  4. Πάνοπλη είναι η Ξάνθη για το σημερινό ματς, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην έχει πολλούς πονοκεφάλους στην επιλογή των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα. Δείτε αναλυτικά την 18αδα που επέλεξε ο Σέρβος κόουτς με ένα κλικ ΕΔΩ.
  5.  Πάμε να δούμε και μια πιθανή ενδεκάδα για τον Μίλαν Ράσταβατς (4-2-3-1): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Σβάρνας, Λισγάρας, Μεχία, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο, Τριάδης, Γέντρισεκ.
  6. Τρεις πρώην πρώην «Θρακιώτες» ανήκουν γενικά στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης, με τον μόνο που απουσιάζει εξ’αυτών να είναι ο Ξανθιώτης Μανώλης Μπέρτος που έμεινε εκτός της αποστολής του επίσης πρώην «Θρακιώτη» κόουτς Σάββα Παντελίδη.
  7. Απο μεσοβδόμαδο ματς προέρχονται και οι δύο ομάδες, με την Ξάνθη να έχει ξεκινήσει με το δεξί με νίκη επί του Παναιτωλικού και τον Αστέρα με ήττα από τον Ολυμπιακό.
  8. Πάμε να δούμε και μια πιθανή ενδεκάδα από πλευράς του Σάββα Παντελίδη (4-2-3-1): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζούμα, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μαντίντα, Ισνάλντο, Καλτσάς, Μανιάς
  9. Διατητής του σημερινού αγώνα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την ΕΠΣ Πειραιά, έχοντας ως βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη και Γιώργο Χατζηνάκο από τις ΕΠΣ Χαλκιδικής και Δράμας αντίστοιχα, και τέταρτο διαιτητή τον Σταύρο Μάνταλο από την ΕΠΣ Καβάλας.
  10. Χωρίς ήττα, αλλά και χωρίς νίκη είναι φέτος η Ξάνθη στην έδρας της για το πρωτάθλημα, μετά τις ισοπαλίες με Λαμία και Ολυμπιακό. Γιαυτό θέλει μεν να διατηρήσει το αήττητο, αλλά θέλει και να «σπάσει το ρόδι» στην έδρα της για φέτος.