ΕΠΣ Ξάνθης: Με τον Ζαρζακόπουλο να κατεβάζει ρολά ο Πετεινός έκανε την έκπληξη νικώντας τη Θαλασσιά

 

Λίγο οι αστοχία των παικτών της Θαλασσιάς, λίγο η αποτελεσματικότητα αυτών του Άρη Πετεινού και το γεγονός πως είχαν τη τύχη με το μέρος τους, αλλά και λίγο ότι ο Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος… κατέβασε ρολά, ήταν αρκετά ώστε ο Άρης Πετεινού να κάνει την έκπληξη της πρεμιέρας και να νικήσει με 3-1 την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Συγκεκριμένα, μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση Θαλασσιάς να είχε το πάνω χέρι και να δημιουργούσε περισσότερες φάσεις, αλλά όλες έβρισκαν πάντα στο τοίχος που είχε στήσει ο τρομερός Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος. Έτσι μετά τις χαμένες ευκαιρίες των Βασιλειάδη, Καζάκη, ήρθε να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά ένας γνωστός νόμος του ποδοσφαίρου, και ο Άρης Πετεινού προηγήθηκε με το τέρμα του Ανδρέα Δασκαλάκη στο 35ο λεπτό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, όπως αναφέρει και η Ξάνθη-Sport, φρόντισαν να συνεχίσουν το ουσιαστικό ποδόσφαιρο, και κατάφεραν σχετικά γρήγορα να εξασφαλίσουν το 2-0 που τους έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια με το γκολ του Κώστα Μπουρλόγλου στο 56′.

Μάλιστα έφτασαν και στο 3-0, στο 72′ με ένα όμορφο πλασέ του Γιώργου Πουτακίδη, και από εκεί και πέρα πήραν ανάσες και έδωσαν παραπάνω χώρο στην Αναγέννηση, που όμως πέρα από κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε και ένα γκολ που πέτυχε στο 89′ με τον Στέλιο Τουργαΐδη δεν έγινε περισσότερο απειλητική.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Ανέστης Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Σερήφογλου, Ρέβης, Θεοδωρίδης, Κασάπογλου, Μουχτάρης (32′ Παναγιώτου), Θώμογλου (60′ Αμέτ Σουκρή), Δσκαλάκης (87′ Ζώτος), Πουτακίδης, Μπουρλόγλου, Καντηλάφτη (79′ Τσακιρούδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Δημήτρης Καρύδης): Ηλιάσκος, Πεντεζίδης, Μαντζαρίδης (46′ Καπράνης), Κελλίδης (78′ Δάγκας), Κουτσομιχάλης, Σταύρου, Τουργαΐδης, Κωτίδης, Βασιλειάδης (57′ Δημόπουλος), Καζάκης, Κοτζάκελης (57′ Τηλαβερίδης).