ΕΠΣ Θράκης: Μίλησε η διαφορά κλάσης στην άνετη νίκη του Σιδηροχωρίου επί του Πανθρακικού

 

Καταιγιστική ήταν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης με τον Πανθρακικό, και κατάφερε μια εβδομάδα πριν την σέντρα της Γ’ Εθνικής να επικρατήσει άνετα με 1-4 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάκη Σκουλή, έδειξε πως ήταν καλά διαβασμένη, και από το 9ο  κιόλας λεπτό προηγήθηκε στο σκορ με το τέρμα του Κόσιη. Βέβαια, στη συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς κι έτσι ο Πανθρακικός βρήκε την ευκαιρία και με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 21′ του Γρηγοριάδη έφερε το ματς στα ίσα.

Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδας, αλλά και η πολύ καλύτερη σε ποιότητα, αλλά και σε διάρκεια προετοιμασία της Δόξας, έπαιξαν το ρόλο τους στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, αφού οι τυπικά «φιλοξενούμενοι» παρά την εκπληκτική απόδοση του πρωην πορτιέρο της Γρατινής Ματθαίου βρήκαν τρόπο να παραβιάσουν άλλες τρεις φορές την αντίπαλη εστία με τα τέρματα των Χατζήπαπα στο 62′ με κεφαλιά, του Γιαννακίδη στο 75′ με κοντινό πλασέ και του Αγγέλη στο 86′ που προωθήθηκε και με πλασέ από πάσα του Κόσιη έκανε το τελικό 1-4.

Έτσι μια εβδομάδα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Σάκη Σκουλή πήρε το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε, αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο και πλέον με ανεβασμένο ηθικό προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Βαγγέλης Κυριαλάνης): Ματθαίου, Νταβανος, Αφεντουλίδης, Γιαζος (83΄Τζελέπης Αλ.), Μπαξεβανίδης, Τσιπλακίδης Σ. (55΄Λάπατας), Γρηγοριάδης (65΄Σμαραγδής),  Αλεξόπουλος, Δελής, Χατζηιωαννίδης, Τζελέπης (57΄Τσιπλακίδης Α.).

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Βασιλείου (71΄Πριτσίδης), Αλεξακούδης (58΄Γιαννακίδης), Τσορτανίδης, Μίλλερ, Πλασταράς, Γάϊδας, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης  (71΄Αγγέλης), Μαυράκης, Κόσιης, Χατζήπαπα.