ΕΠΣ Θράκης: Εγγλέζικο ματς με 5 τέρματα και ολική ανατροπή ανάμεσα σε Δόξα Σώστη και ΠΑΟΚ Κομοτηνής

 

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πέντε τέρματα και σούπερ ανατροπή έγινε στο γήπεδο «Ευάγγελος Αρβανιτίδης» στο Σώστη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής για τον 3ο όμιλο του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκουταρίδη στο rodopisports και  μπήκε εντυπωσιακά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν 0-2 στο πρωτο εικοσάλεπτο με τέρματα του περσινού πρωτου σκόρερ της Β’ κατηγορίας με την Μεσσούνη Χατζίδη που έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ στο πρωτο ημίωρο.

Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ επαναπάυτηκε και ο πολύ καλός Λάβδας θα κάνει το 1-2 για την Δόξα, και στο 36′ ο Γεωργακόπουλος θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Σιώμος θα χάσει δύο καλές ευκαιρίες μπροστά από το τέρμα του Τζικάκη για την ανατροπή σε ένα τέταρτο, κάνοντας τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στον πάγκο να τραβούν τα μαλλιά τους με την εμφάνιση των παικτών τους.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες έχασαν καποιες ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Χατζίδη στο 80′ λοταν ο δραστήριος φπρ θα κρεμασει τον πρωην πορτιέρο της Καλλονής Πατερέλλη, ωστόσο η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του. Τρία λεπτά αργότερα ο έμπειρος Ανδρίκου θα πετύχει το τέρμα με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Καλοδημίδη κα΄νοντας το τελικό 3-2.

Διαιτητές οι Κακουλίδης, Δανδανίδης και Κίνας.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Τσιμπουργκένης): Πατερέλης, Παπουτσής (Παπαδόπουλος), Τέφος (Καραγεωργόπουλος), Ανδρίκου, Βουλγαρίδης, Γεωργακόπουλος, Σιώμος, Ογούζ, Μηλωθρός, Καλοδημίδης, Λάβδας (Μουρτοπάλλας)

ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ισαακίδης): Τζικάκης, Τριανταφυλλίδης (Αμέτ), Μουμίν Μέρτ, Ανούλ (Γιουτσίδης), 7Αλεξίου, Παγκοζίδης, Καπλανίδης (Παπάς), Χουσεϊν Μολά, Χατζίδης, Τζεϊλαν, Κύρατζης (Κυριαλάνης)