ΕΠΣ Έβρου: Συναρπαστικό παιχνίδι με 3 αποβολές που κρίθηκε στα πέναλτι ανάμεσα σε ΑΕΔ Β’ και Σοφικό

 

Ένας συναρπαστικός αγώνας, με αρκετή ένταση, τρεις κόκκινες που κρίθηκε στα πέναλτι για την α’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου στο Βόρειο Όμιλο έγινε στο γήπεδο του Πραγγίου ανάμεσα στην ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου Β’ και τον Ορφέα Σοφικού.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά όμορφο στο πρώτο ημίωρο με τον Ορφέα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Δοϊτσιδη από εκτέλεση φάουλ, με τον Μπουτσούκ να κανει το 1-1 με πλασέ μετά από κόρνερ των νεαρών παικτών των γηπεδούχων.

Από το 35′ και μετά όταν αποβλήθηκε παίκτης του Ορφέα Σοφικού με απ’ ευθείας κόκκινη από τον Κωνσταντάκη για εξύβριση αντιπάλου, το παιχνίδι στο Πραγγί έγινε αρκετά δυνατό με την ΑΕΔ να είναι αρκετή καλή απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους της. Κάπου στο 60′ αποβλήθηκε για τον ίδιο λόγο για εξύβριση και παίκτης των γηπεδούχων με το παιχνίδι να μένει στο 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην ημίωρη παράταση με τουλάχιστον τρεις διακοπές από τον Κωνσταντάκη, όπου στο δεύτερο μέρος αυτής αποβλήθηκε και δεύτερος παίκτης του Ορφέα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε επικίνδυνη αντεπίθεση της ΑΕΔ.

Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην εκτέλεση των πέναλτι με τον Ορφέα να είναι πιο ψύχραιμος αφού οι εμπειρότεροι παίκτες του νίκησαν 5 φορές τον τερματοφύλακα της ΑΕΔ, η οποία ευστόχησε στα 3 από τα 4 πέναλτι που εκτέλεσε και έτσι με σκορ 3-5 στα πέναλτι ο Ορφέας Σοφικού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Ισαακίου που απέκλεισε και αυτός στα πέναλτι την Δόξα Ορεστιάδας.