ΕΠΣ Έβρου: Πρόκριση στην παράταση για τον ΠΑΟΚ Ισαακίου επί της Δόξας Ορεστιάδας

 

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Αντώνης Γκουτζιαμάνης

Το πρώτο δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΚ Ισαακίου και την Δόξα Ορεστιάδας ενόψει πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στο Ισαάκιο στο καθ’ ομολογία καλύτερο γήπεδο του Βορείου Έβρου από πλευράς εγκαταστάσεων καθώς και ποιότητας του τερέν με αρκετούς φιλάθλους και από τις δύο ομάδες.

Αν και σε διαφορετικό όμιλο της Β ΕΠΣ Έβρου η κάθε μία έδειξε τα καλά της στοιχεία καθώς και τις αδυναμίες που θα πρέπει να διορθώσουν οι δύο κόουτς για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει ο καθένας ξεχωριστά.

Στα του αγώνα τώρα η Δόξα κυριάρχησε στο πρώτο μισό και προηγήθηκε νωρίς στο 12’ με πλασέ εντός περιοχής του Δημούτση. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρνούδη στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του αντίπαλου πορτιέρο κάνοντας το σκορ 1-1 λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον σκόρερ να σπεύδει στις κερκίδες και να αφιερώνει το τέρμα στην ανηψιά του Χριστίνα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού βγάζοντας στο τερέν αυτοματισμούς και πολύ σωστές πάσες  χωρίς όμως να έχει κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Αντιθέτως η Δόξα είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να πάρει το ματς  που όμως δεν ολοκληρώθηκαν και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση.

Εκεί οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στο πρώτο ημίχρονο μετά από ένα τεράστιο λάθος του τερματοφύλακα της Δόξας  και τον Ζαχαρνούδη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, για να έρθει το  3-1 στο 116’ από μαζική αντεπίθεση με τον Κοκοβίδη να ‘’εκτελεί’’ σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο τετ α τετ.

ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ: Παρασχάκης, Γκιρτζιμανάκης, Καραγκιόζης, Ζαχαρνούδης, Κίσσας, Χαριοπολίτης, Μπαδιανούδης (110’ Τύμπας), Νούφας, Δρακούδης (105’ Πατρώνας), Δογκάλης, Δανιλάκης (62’ Κοκοβίδης)

ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Πατσιώρας, Τσουκάρης, Καρασμανάκης, Πατελούδης, Περεντίδης, Δέλγας, Τζαβάρας (85’ Ρουσίδης), Δελτσίδης, Ευσταθιάδης, Δαουτίδης, Μπαρμπίδης