Εντυπωσίασε στη Βαρκελώνη ο Ίλαρχος του Έβρου παρουσία του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

 

Εντυπωσίασε το «θηρίο» του ελληνικού στρατού στον Έβρο, ο Ίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης από τα Τρίκαλα που υπηρετεί στον Προβατώνα, με την εμφάνιση του στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, στο «Arnold Classic Europe 2017 που διεξήχθη παρουσία του διάσημου Αμερικανού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Ο Έλληνας αθλητής σύμφωνα με ρεπορτάζ του evros-news είχε μια πολύ καλή παρουσία, με την βοήθεια και την συμπαράσταση των προπονητών του Τάσου Μισαηλίδη και Θανάση Υφαντόπουλου, αλλά αστάθμητοι παράγοντες που συνήθως υπάρχουν σε τέτοιους αγώνες όπου παίζει ρόλο η προσωπική άποψη και κρίση, δεν του επέτρεψαν να φτάσει στην κορυφή. Όμως κατά γενική ομολογία «έκλεψε τις εντυπώσεις» πάνω στην σκηνή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους προϊσταμένους του στις Ένοπλες Δυνάμεις για την συμπαράσταση, διευκολύνσεις και βοήθεια τους και τους δυο προπονητές του, αλλά εξέφρασε και το παράπονο ότι η Ελλάδα δεν βοηθάει τους αθλητές που την εκπροσωπούν σε τέτοιες διοργανώσεις. Όπως είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Ήρθαμε σε μια γιορτή. Σε ένα αγώνα με 1350 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.. να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ τον Ελληνικό ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και να δείξουμε πως οι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ του Ελληνικού Στρατου ειναι πολυ Παραπάνω απο τα Ελληνικά Σύνορα!!
Ευχάριστω τους Προισταμενους μου για τη αμέριστη συμπαράσταση τους ώστε να βρίσκομαι εδω και να τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ οσο το Δυνατόν Επάξια.

Αλλα δεν είχαμε τη στήριξη απο Αυτους που έπρεπε. Ίδρωσαμε.. κουραστήκαμε.. Δώσαμε τονκαλυτερο μας εαυτο. Πιάσαμε την καλύτερη φορμα απο ποτε..Αλλα τρίτοι παράγοντες δεν επιτρέψανε να παρουμε αυτο που αξίζαμε. Οχι βέβαια πως η θέση που πήραμε ειναι άσχημη.
Αλλα η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ… η ΑΠΟΔΟΧΗ.. τα βλέμματα όσων είδανε.. ειναι για μενα η μέγιστη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Η απορία στα βλέμματα όλων (και όχι για πρώτη φορα ΔΥΣΤΥΧΩΣ) και ντρέπομαι που το λέω, αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ηταν μαζί μας ηταν ΜΟΝΟ οι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητές και μόνο αυτοί με τους προπονητές μου, Θανάση Υφαντόπουλο και Τάσο Μισαηλίδη, που με προσωπικά τους έξοδα ήρθανε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Και μόνο όσοι είδανε ξέρουν. Και κρίνουν. Και είναι ελάχιστοι αυτοί.

Τους υπερευχαριστω και ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως ολοι θα δουν τι σημαίνει αθλητισμός. Τι σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ στο εξωτερικό. Έρχεται το DIAMOND CUP. Ραντεβού εκεί. Γιατί όχι μόνο δεν σταματάμε, αλλά συνεχίζουμε πιο ΔΥΝΑΤΑ απο ποτέ».