Τέλος με το καλημέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σαμέτ Αχμέτ που δοκιμάζεται στην Γερμανία

 

Αν και είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα και στην εφηβική ομάδα Κ17 ο 16 χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής μέχρι το καλοκαίρι Σαμέτ Αχμέτ δεν θα γίνει κάτοικος Ιωαννίνων.

Ο τροπαιούχος με την ομάδα της Βόρειας Ζώνης στην Κατηγορία των Παίδων στα Γιάννενα τον Απρίλη του 2015  παρέα με τον Κώστα Τζαφαλιά , αν και άρεσε στον προπονητή της εφηβικής ομάδας και θα υπέγραφε στον ΠΑΣ, δεν παρέμεινε στον “Άγιαξ” της Ηπείρου λόγω διαφορών του τελευταίου με τον υπεύθυνο των ακαδημιών και αποχώρησε από την ομάδα μετά από 10 ημέρες.

Ο Σαμέτ Αχμέτ πρόπερσι μετακόμισε για έναν χρόνο στην Θεσσαλονίκη, αρχικά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια του Ηρακλή, ωστόσο τελικά επέστρεψε πέρυσι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής (φώτο με Γιώργο Μαρινάκη και Δημήτρη Παγωνίδη) τον οποίο βοήθησε να ανέβει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, ενώ ήταν και στις τελευταίες κλήσεις του Ενωσιακού προπονητή Σπύρου Κουτσουγιάννη της μικτής της ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα ο νεαρός αμυντικός προ ημερών βρισκόταν στην Γερμανία και δοκιμαζόταν από την ιστορική Μπόχουμ με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να μείνει στις ακαδημίες της ομάδας.