Super League: Απίστευτοι οι έφηβοι του Κώστα Μπεδρελή στα Γιάννενα απέναντι στον … ανταγωνιστή ΠΑΣ

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά τί νίκη πέτυχαν οι έφηβοι της Ξάνθης στα Ιωάννινα απέναντι στον ΠΑΣ με 0-4.

Οι έφηβοι του Κώστα Μπεδρελή επικράτησαν με το εντυπωσιακό 0-4 του ΠΑΣ στο αθλητικό κέντρο Epirus για την 3η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος Κ17 της Super League, απέναντι σε μια ομάδα η οποία διεκδικεί τα τελευταία χρόνια την θέση της Ξάνθης στην τελική φάση χωρίς ωστόσο ουδέποτε να τα καταφέρνει, όπως φαίνεται θα συμβεί και φέτος.

Η Ξάνθη μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η οποία συνδυάστηκε και με μεγάλο σκορ αφού γρήγορα  στο 8′ και στο 15′ με γκολ του Τσιλιγγίρη έκανε το 0-2, ενώ στο 55′ το 0-3 έγινε με αυτογκόλ του Πανάρετου. Στο 70′ ο Σερραίος Φακης διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για τους Θρακιώτες που είχαν δοκάρι νωρίτερα στο 72′  του αγώνα με τον διεθνή Θυμιάνη.

Mε το τρίποντο αυτό η Ξάνθη έφτασε τους 4 βαθμούς σε 2 αγώνες προσπερνώντας τους Ηπειρώτες που έμειναν στους 3 έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης μέσα από την κάμερα του passports με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Mπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μέγας,Πόγιας, Πανάρετος (85’ Πρέντζας), Γώγος, Γροσδάνης (53’ Δήμου), Παππάς (85’ Πλατιάς), Εμβραίζογλου, Τάφα (46’ Καλογήρου), Μακρής, Σακκάς (66’ Ιωαννίδης).

ΞΑΝΘΗ (Μπερδελής): Γκάρας, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Τενεκές, Γράβας (70′ Ισμέτογλου), Πασσαλής (75′ Μανίσογλου), Γκατζόγιας (60′ Τσιτσεκίδης), Κακουλίδης (46′ Κοτόπουλος), Τσιλιγγίρης (60′ Κιούπης), Φάκης.