Πάντρεψε τον αδερφό του στον Έβρο και επέστρεψε Ρόδο ο Αλέξανδρος Δροσακης (+photos)

 

Στον Έβρο και στο χωριό του τον Πέπλο βρέθηκε για τον γάμο του αδερφού του ο πρωην μεσοαμυντικός του Έβρου Σουφλίου Αλέξανδρος Δροσάκης.

Ο Δροσάκης που την περίοδο αυτή είναι δόκιμος αξιωματικός Μηχανικού στην Ρόδο και παίρνει μέρος στις προπονήσεις του ιστορικού Διαγόρου Ρόδου, πάντρεψε τον αδερφό του Γιώργο πρώην
ποδοσφαιριστή του ΑΣ Πέπλου και βρέθηκε με την ευκαιρία αυτή στον Έβρο όπως και πέρυσι το Πάσχα που αγωνίστηκε στο παραδοσιακό παιχνίδι  ανάμεσα στους Παλαίμαχους και τους Νέους του χωριού (θυμηθείτε ΕΔΩ). 

Ο 23χρονος πλάγιος μπακ αλλά και μεσοαμυντικός που περιμένει να πάρει και το πτυχίο του στο τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και Μηχανολόγων Μηχανικών, εκτός από το απολυτήριο του στρατού τους επόμενους μήνες, προέρχεται από μουσική οικογένεια, αφού ο ίδιος μικρός έπαιζε κιθάρα και νταούλι, ο νιόπαντρος Γιώργος πιάνο και ο άλλος αδερφός Βαγγέλης σχεδόν τα πάντα αφού είναι μουσικός έντεχνης και λαϊκής μουσικής και μέλος μαζί με τους Μιχάλη Ηλιάσκο και Δημήτρη Τεκτονίδη του μουσικού σχήματος “7 ψυχές και 2 καρδιές”. Μάλιστα σύμφωνα με το έθιμο πήγαν το νυφικό στην νύφη Γεωργία με νταούλι ο Αλεξανδρος και με βιολί ο Βαγγέλης.

Ο Δροσάκης την περίοδο αυτή μελετά και άλλες προτάσεις από ομάδες της Ρόδου αλλά και της Βορείου Ελλάδας, όπου είναι γνωστός όταν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Έβρο Σουφλίου, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Σ. Πέπλου συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κεφαλαρίου Δράμας και τον Ολυμπιακό Καβάλας, ενώ ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου  και πέρυσι από τον Γενάρη ο ΑΟ Λουτρακίου του Σταύρου Τσορμπατζίδη.