Πανηγύρισε στην … προπόνηση την απ’ ευθείας άνοδο της ΑΕ Καραϊσκάκης αλλα επιστρέφει σπίτι και συνεχίζει Κρανούλα ο Κώστας Ζδράβος

 

Aν και προπονήθηκε και πανηγύρισε με την ΑΕ Καραϊσκάκης την ξαφνική άνοδο στην Football League, στην Δόξα Κρανούλας Ιωαννίνων θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρωην μπακ του Πανθρακικού και πέρυσι της Αναγέννησης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Ζδράβος-Ρίζος.

Ο 24χρονος αμυντικός και χαφ που αγωνίστηκε 11 φορες με 1 γκολ στην Super League με την φανέλα του Πανθρακικούαλλά είναι φοιτητής Νομικής Κομοτηνής, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Άρτα και στην ΑΕ Καραισκάκης όπου προπονούνταν ενόψει του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και το μπαράζ ανόδου με την Δόξα Δράμας, αλλά η απ’ ευθείας άνοδος που τον βρήκε στην … προπόνηση και η έλευση του νέου προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου τον οδήγησαν στην έξοδο από την αρτινή ομάδα.

Έτσι την νέα σεζόν θα επιστρέψει σπίτι του μετά από μια σχεδόν εξαετία αφού θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου Δόξα Κρανούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Δόξα ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του Κωνσταντίνος Ζδράβος. Ο Κωνσταντίνος Ζδράβος είναι γεννηθείς το 1993 αγωνίζεται ως μέσος και προέρχεται από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει παίξει στον Πανθρακικό με συμμετοχές στην Superleague και την Football League».