Γ’ Εθνική: Θυμίζουν Σέλτικ και… Πανθρακικό οι νέες ολοκαίνουριες επίσημες εμφανίσεις της ΑΕ Διδυμοτείχου (+photos)

 

Πριν από περίπου τρεις μήνες αποκάλυψαν το νέο τους σήμα αλλά και το βασικό σχέδιο της επίσημης νέας εμφάνισης. Σήμερα, μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οι νταμπλούχοι της ΕΠΣ Έβρου αποκάλυψαν και τις τρεις φανέλες που θα ντύνουν τους ποδοσφαιριστές για τη σεζόν 2017-18. 

Η πρώτη φανέλα της ΑΕ Διδυμοτείχου για τη νέα σεζόν έχει πράσινες και άσπρες ρίγες θυμίζοντας την σκοτσέζικη Σέλτικ αλλά και την εμφάνιση που είχε επιλέξει ο Πανθρακικός στην τελευταία του παρουσία στην Super League.

Η δεύτερη «φοράει» πράσινο και μαύρο χρώμα ενώ η τρίτη κυμαίνεται στα πρότυπα της πρώτης, με μικρές παραλλαγές για τους πράσινους του Διδυμοτείχου. Βέβαια, η τρίτη είναι αυτή που είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιούνιο. Τότε όμως είχε αναλάβει την σχεδίαση άλλη εταιρεία, σε σχέση με αυτή που φαίνεται στις νέες φανέλες.

Καθεμιά από τις εμφανίσεις έχει και διαφορετικό χορηγό που αναγράφεται στην κεντρική φανέλα.  Αναλυτικά, οι τρεις επίσημες εμφανίσεις της ΑΕΔ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 έχουν ως εξής: