Φορώντας την «απαγορευμένη» φανέλα έτρεξαν στους δρόμους της Κομοτηνής για το Via Egnatia οι παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων

 

Φορώντας την απαγορευμένη κιτρινόμαυρη φανέλα με το σύνθημα «Δεν ξεχνώ – Πάντα τιμώ» οι παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων κατέβηκαν και αγωνίστηκαν κανονικά στον αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων του Via Egnatia Run  που διοργάνωσε το απόγευμα στην Κομοτηνή η αντιπεριφέρεια Ροδόπης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Μετά την βαριά τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης και την απόφαση να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το δικαίωμα να αγωνιστούν με αυτήν την φανέλα, προσφεύγοντας στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ποντίων συνεχίζουν τις επικοινωνιακές κινήσεις τους, για να διατηρήσουν στον αφρό της επικαιρότητας το όλο θέμα που έχει προκύψει με την φετινή επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε και μεγάλη αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών της ομάδας του Θρυλορίου στον αγώνα του Via Egnatia Run στην Κομοτηνή, φορώντας την συγκεκριμένη φανέλα που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Μάλιστα, οι Κακουλίδης, Πετρίδης, Μελεκίδης και Μπόισας κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλιο στις κατηγορίες όπου συμμετείχαν και πόζαραν στον φακό με τα μετάλλια ανά χείρας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here