ΕΠΣ Ξάνθης: Στα πρόθυρα της διάλυσης πρώην κυπελλούχος ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

 

Στα πρόθυρα της διάλυσης βρίσκεται ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης το απόγευμα της Κυριακής βρίσκεται ο Παύλος Μελάς Κουτσού.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα xanthi-sport, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Παύλος Μελάς θα δώσει το παρών την Κυριακή στον αγώνα με τον Νέστο Κύρνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύρνος ήταν η ομάδα που δηλώθηκε την τελευταία στιγμή και μέχρι τις αρχές της εβδομάδας υπήρχε αβεβαιότητα για τη συμμετοχή της, λόγω της (αποσυρθείσας τελικά) ένστασης της Κεσσάνης Ερασμίου.

Τελικά οι ρόλοι αντιστρέφονται και πλέον το ερώτημα είναι ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας: «Ο Π. Μελάς θα πάει την Κυριακή στον Κύρνο;».

«Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο λέει πως η ομάδα του Κουτσού, που στο πρόσφατο παρελθόν κατέκτησε δυο συνεχόμενες φορές το κύπελλο, πολύ δύσκολα θα βρει τους παίκτες για να κάνει την πρεμιέρα του στην Α’ Κατηγορία», επισημαίνει η xanthi-sport.

«Tα προβλήματα που ξεκίνησαν από το κύπελλο δείχνουν να έχουν και συνέχεια με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή μια ιστορική ομάδα να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης», προσθέτει το δημοσίευμα.

Και καταλήγει: «Φιλότιμες οι προσπάθειες κάποιων ανθρώπων της, αλλά δείχνουν να μην καρποφορούν – προς το παρόν τουλάχιστο – και μένει να δούμε αν θα έχουμε… αρρυθμίες στην Α’ Κατηγορία και μάλιστα με το ξεκίνημα…».