Ξεκρέμασε τα γάντια και αποφάσισε να συνεχίσει στα 39 του και ως παίκτης ο Δημήτρης Κουτσόπουλος

 

Μπορεί να είχε ακουστεί αρχικά ότι ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, μετά την αποχώρησή του από την Αναγέννηση Καρδίτσας θα σταματούσε το ποδόσφαιρο, όμως τελικά αν και έχει «πατήσει» πλέον τα 39 χρόνια δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και βρήκε τη νέα του ομάδα, που είναι επίσης στην Καρδίτσας, και μάλιστα θα βρει εκεί και έναν ακόμα πρώην «Θρακιώτη».

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, προ λίγων μόλις ημερών, όπως όλα έδειχναν θα σταματούσε το ποδόσφαιρο, και θα ξεκινούσε την προπονητική του καριέρα. Τελικά, όμως, μια πρόταση από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καρδίτσας ΑΟ Σελλανών, που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, τον κέρδισε και θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά τουλάχιστον κάτω από τα γκολπόστ. Εκεί μάλιστα, θα βρει και άλλον έναν πρώην «Θρακιώτη», τον πρώην παίκτη της Ελπίδας Σαπών και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, Αλέξανδρο Αρχοντή που είχε επίσης μεταγραφεί στην ομάδα της Καρδίτσας μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Σελλανών:

«Ο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Κουτσόπουλου με περάσματα τόσο από Β’ εθνική όσο και από Α’ εθνική. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»