Γ’ Εθνική: Τέλος από την Δόξα Προσκυνητών ο Στέφανος Παπαρούνας

 

Παρελθόν από την Δόξα Προσκυνητών πριν φορέσει την φανέλα της σε επίσημο παιχνίδι αποτελεί ο Ηπειρώτης επιθετικός Στέφανος Παπαρούνας.

Ο 22χρονος Παπαρούνας που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Δοξα Προσκυνητών παίρνοντας από την αρχή στην προετοιμασία και στα φιλικά της ομάδας, εκτός από αυτό στο Διδυμότειχο,  ώστοσο τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη τον οποίο είχε προπονητή και παλιότερα.

Ο Παπαρούνας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Γιαννενα και μετά μεταπήδησε σε αυτές του ΠΑΣ και αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20 φτάνοντας μέχρι το κατώφλι της πρώτης ομάδας παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία του, ωστόσο αυτό δε συνέβη και μετακόμισε στην Κομοτηνή λόγω σπουδών.

Συνέχισε στην Κ20 του Πανθρακικού για 2 χρόνια με προπονητή και πάλι τον Νίκο Μπαχαρίδη κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου κατακτώντας το κύπελλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS ο πρώην πια περιφερειακος επιθετικός της Δοξας βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της ΕΠΣ Θράκης.