ΕΠΣ Θράκης: Πρεμιέρα με εξάρα επί του Φαναρίου στο Κύπελλο για την Δόξα Προσκυνητών

 

Με άνετη νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν η Δόξα Προσκυνητών, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 0-6 επί του ΑΟ Φαναρίου, για την Β’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη κατάφερε να επιβληθεί άνετα, αφού έπαιξε σημαντικό ρόλο και η διαφορά δυναμικού ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έτσι κατάφερε ήδη με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να προηγείται με μια διαφορά 4 γκολ, και στην επανάληψη με «σβηστές» μηχανές, απλά αύξησε την διαφορά στα έξι γκολ.

Τον χορό των τερμάτων για την ομάδα των Προσκυνητών άνοιξε ο Δραγανίδης, με τον Σιχλιμοίρη στο επίσημο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα να διπλασιάζει τα τέρματα, σκοράροντας παράλληλα για πρώτη φορά. Το 0-3 ήρθε από τον Γιαννακιτσίδη, ενώ οι γηπεδούχοι πλήρωσαν ένα λάθος στην άμυνά τους και το ημίχρονο έληξε με 0-4 χάρη σε ένα αυτογκόλ. Στην επανάληψη ο Βάσκος, που επέστρεψε από τον τραυματισμό που είχε, έδειξε πως είναι ακόμα… «on fire» και σκόραρε άλλα δύο τέρματα ανεβάζοντας έτσι τον δείκτη του σκορ στο τελικό 0-6 για την ομάδα του.

Επόμενο ματς για τον ΑΟ Φαναρίου, αυτό με τον ΑΟ Μεσσούνης εκτός έδρας, ενώ από την άλλη η Δόξα Προσκυνητών επίσης για το θεσμό του Κυπέλλου θα πρέπει να αντιμετωπίσει την φιλόδοξη Ελπίδα Σαπών. Βέβαια για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προέχει η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ορφέα Ξάνθης.