ΕΠΣ Έβρου: Σημαντική η επιστροφή των αδερφών Ρουσσίδη για τον Ορέστη Ορεστιάδας

 

Διαφορετικός Ορέστης Ορεστιάδας κατά μεγάλο ποσοστό θα είναι φετινός σε σχέση με τον περσινό του Γιώργου Αραμπατζή που διεκδίκησε μέχρι τέλος το πρωτάθλημα, αφού αποχώρησαν βασικοί παίκτες από την ομάδα για διαφορετικούς λόγους.

Ο στόχος όμως της ομάδας του Χρήστου Χρηστούδη παρά τις αποχωρήσεις των Μεμούρη, Παπαγιαννίδη, Βουδούρη, Στεφανίδη, Τρανόπουλου, Αλεξακούδη είναι ο πρωταθλητισμός και η επιστροφή μετά από χρόνια στην Γ’ Εθνική.

Για αυτό το λόγο αποκτήθηκαν και αρκετοί παίκτες όπως οι Βούλγαροι Ζότεφ και Ζέλεφ που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στα φιλικά με την αποτελεσματικότητά τους στο σκοράρισμα, ο αρχηγός Πετρόπουλος, οι πορτιέρο Οτέμπερης και Ζλατάνης, ο Μπαλλάκης, ο Καΐσας, ο Τσιτσκάρης, ο Δροσίδης και φυσικά τα αδέρφια Θάνος και Θεόδωρος Ρουσσίδης που επέστρεψαν ώστε με την εμπειρία τους να ενισχύσουν και άλλο την ομάδα.

Ο 35χρονος εξτρεμ Θάνος Ρουσσίδης, έχει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του. Ξεκίνησε από την Οινόη, μεταγράφηκε στον Έβρο Σουφλίου και από εκεί βρέθηκε στον Ορέστη Ορεστιάδας και κατόπιν στον ΑΟ Νεοχωρίου κατακτώντας το κυπελλο στον τελικό με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου προ μια τριετία.

Παράλληλη πορεία και για τον αδερφό του Θοδωρή, που είναι στα 33 του και με την εμπειρία και αυτός θα ενισχύσει την άμυνα του Ορέστη. Ξεκίνησε και αυτός από την Οινόη, συνέχισε στο Σουφλί όπως και ο αδερφός του, και ακολούθησαν ο Ορέστης, η Οινόη, το Νεοχώρι όπου πήρε το κύπελλο και η επιστροφή στον αγαπημένο του Ορέστη για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Πλέον ο Ορέστης ίσως να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου ακόμα έμπειρου πάικτη ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του για το πρωτάθλημα στα μέσα του Οκτώβρη αφού για την 1η αγωνιστική έχει ρεπό.