Ενημερωτική επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία από την Ασπίδα Ξάνθης (+photos)

 

Ο Δήμος Ξάνθης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, και στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, μετά τον Αρίωνα, επίσκεψη σε Δημοτικό σχολείο έκανε η Γυναικεία, αλλά και η Ανδρική ομάδα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης, που επισκέφθηκε και μίλησε στα παιδιά του 13ου και 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, το 14ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης, όπως αναφέρει η Ξάνθη-Sport, επισκέφθηκε μια αντιπροσωπεία της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης, και μίλησε στα παιδιά για τα ωφέλη και τη σημασία του αθλητισμού, και φυσικά τις αρχές του, την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθε».

Δεν παρέλειψαν βέβαια να προτρέψουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το μπάσκετ, ώστε να ζήσουν όλα όσα τους περιέγραψαν από κοντά. Παράλληλα επίσκεψη έκανε και αντιπροσωπεία της Ανδρικής ομάδας, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Πανγαιωτόπουλο, Απόστολο Κουτσογιάννη, Αλέξανδρο Κλωνάρα, που μίλησαν στα παιδιά του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Η αντιπροσωπεία της Ασπίδας Ξάνθης αποτελούνταν, σύμφωνα με την Ξάνθη-Sport, από τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ Νεδήμ Καρά Αχμέτ, και τις αθλήτριες Δήμητρα Καραλή, Ευγενία Καρακώστα και Ειρήνη Χαλκίδου, και παράλληλα με την ομιλία τους στα παιδιά, έπαιξαν ένα ένα αθλητικό παιχνίδι μαζί τους, με τους νικητές να κερδίζουν ως δώρο μπλούζες της Ασπίδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις επισκέψεις: