Ο πορτιέρο του Ορφέα Ξάνθης που έπαιξε… αντίπαλος των συμπαικτών του στο φιλικό με την Δόξα Γρατινής

 

Η Δόξα Γρατινής το απόγευμα της Τετάρτης φιλοξενήθηκε στην Ξάνθη από τον Ορφέα Ξάνθης για ένα φιλικό παιχνίδι, όμως το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν μεσοβδόμαδο στέρησε από την ομάδα της Κομοτηνής τον βασικό κίπερ της Εφτούν Μπουτσακτσή κι έτσι μετά από συνεννόηση των ομάδων, ο πορτιέρο Θοδωρής Αθανασίου του Ορφέα Ξάνθης αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά με την Γρατινή.

Οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σιγά-σιγά ξεκινούν, όμως και ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Γρατινής ήθελαν να παίξουν ένα ακόμα παιχνίδι, ώστε να αποκτήσουν ή αντίστοιχα να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους οι παίκτες, κι έτσι συμφώνησαν να παίξουν μεταξύ τους ένα φιλικό, στο οποίο τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Βέβαια, το σπάνιο δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός πως ελέω της ημέρας διεξαγωγής του φιλικού η Δόξα Γρατινής δεν είχε στη διάθεση της τον βασικό κίπερ, ο οποίος δούλευε. Έτσι με την Δόξα ξεκίνησε ως βασικός κίπερ ο Καραβέτης, που όμως περίπου στο 60′ αντικαταστάθηκε από τον Θοδωρή Αθανασίου, του… Ορφέα Ξάνθης.

Οι δυο ομάδες είχαν συνεννοηθεί, με την ομάδα του Ορφέα, να δείχνει πως δεν είχε άλλο σκοπό πέρα από την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών της, κι έτσι παραχώρησε στην ομάδα της Γρατινής για περίπου μισή ώρα, τον Αθανασίου. Μάλιστα ο κίπερ, έκανε και μερικές καλές αποκρούσεις στα σουτ των… συμπαικτών του στον Ορφέα, και δεν δέχθηκε κάποιο γκολ όσο αγωνίστηκε.