Γ’ Εθνική: Για νέες πολιτείες… μετά από μια τετραετία επιτυχιών με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο Λευτέρης Αμοιρόπουλος

 

Παρελθόν από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αποτελεί ο Κομοτηναίος έμπειρος αμυντικός Λευτέρης Αμοιρόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Πόντου Κομοτηνής, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, Ορέστη Ορεστιάδας (φώτο δεξιά), Θύελλας Κυπρίνου και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές φέτος στο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης, την τελευταία τετραετία,  ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και ένα “πολυεργαλείο” για τον εκάστοτε προπονητή του και τελευταία για τον Σάκη Σκουλή είτε αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ είτε ως δεξί μπακ.

Ο 28χρονος “Αμοιρό” όπως τον φωνάζουν οι φίλοι και συμπαίκτες του, και εκ των αρχηγών της Δόξας, ήταν μέλος για χρόνια των μικτών και της ομάδας Region Cup της ΕΠΣ Θράκης, και πέρυσι και πρόπερσι βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι “μαυραετοί” της Ροδόπης να κατακτήσουν κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ έχει κατακτήσει, άλλα δυο πρωταθλήματα με Ορέστη, ένα με Ίασμο και ένα με Κυπρίνο.

Φέτος παρόλο που συμμετείχε από την αρχή στην προετοιμασία και σχεδόν σε όλα τα φιλικά της ομάδας του αποφάσισε να αποχωρήσει από το Ν. Σιδηροχώρι με πληροφορίες του ThrakiSportS να αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα της ΕΠΣ Θράκης.