Παραμένει στην Football League o Μπαϊκαρά που έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Ιωσηφίδη!

 

Η Δόξα Δράμας κλήθηκε εσχάτως να καλύψει τα κενά που προέκυψαν και να συμμετάσχει στην Β’ Εθνική, κι έτσι οι μαυραετοί έστω και την τελευταία στιγμή προχωρούν στην ενίσχυση του ρόστερ του, με μία από τις τελευταίες μεταγραφές να είναι και αυτή του Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ήταν γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του ThrakisportS και μερικές ημέρες πως ο 33χρονος  Μπαϊκαρά, που ήταν ελεύθερος μετά την αποχώρησή του πέρυσι από τα Τρίκαλα, βρισκόταν στο στόχαστρο της Δόξας Δράμας και συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί της, όμως πλέον είναι και επίσημο, αφού οι δυο πλευρές «έδωσαν τα χέρια», όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.

Ο Μπαϊκαρά, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Β’ Εθνικής αλλά και της Δόξας Δράμας τον προηγούμενο μήνα που δεν προχωρούσε σκεφτόταν ακόμα και το ενδεχόμενο να σταματήσει ακόμα και το ποδόσφαιρο, αλλά τελικά ήρθε στο παρά ένα η πρόταση από την Δόξα Δράμας, και έτσι δεν θα μπορούσε να πει όχι και να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει.

Φυσικά τη Δόξα Δράμας, στην επισημοποίηση της συμφωνίας εκπροσώπησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και πρώην προπονητής των ακαδημιών του Πανθρακικού, της ΕΠΣ Θράκης, της Ξυλαγανής , του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων και πρωταθλητής πέρυσι με την Μεσσούνη Νίκος Ιωσηφίδης, ο οποίος ζει μια μαρτυρική εβδομάδα ώστε να επισημοποιήσει μεταγραφές ελεύθερων παικτών στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και βάσει των αναγκών του ρόστερ.