Έσωσε τη παρτίδα στο τέλος η Εθνική Νεανίδων της Παπαϊωάννου και τώρα περιμένει…

 

Δέχθηκε πρώτη γκολ, και επί σχεδόν 50 λεπτά κυνηγούσε την ισοφάριση, όμως η Εθνική Νεανίδων της Παναγιώτας Παπαϊωάννου από τη Βασίλισσα της Θράκης, κατάφερε να ισοφαρίσει την Γεωργία στην εκπνοή του αγώνα, να πάρει την τρίτη θέση και τώρα να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να μάθει αν θα προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018.

Η Παναγιώτα Παπαϊωάννου της Βασίλισσας της Θράκης κλήθηκε για άλλη μια φορά στην Εθνική Νεανίδων, και μάλιστα ο ομοσπονδιακός προπονητής την εμπιστεύτηκε και έπαιξε βασική στο παιχνίδι με τη Γεωργία, έως το 73ο λεπτό, οπότε και αντικαταστάθηκε από την Γούλα.

Στα του αγώνα η Εθνική Νεανίδων αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη της Γεωργίας, αφού δέχθηκε ένα γκολ στο 39′ από την Καμπουρτζάνια, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89′ με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Χατζηνικολάου, και τελείωσε στην τρίτη θέση του 12ου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πλέον μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική περιμένει να ολοκληρωθούν όλα τα προκριματικά, ώστε ως τρίτη, να δει αν θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες που αναδείχθηκαν τρίτες και θα πάρουν επίσης το εισιτήριο για την διοργάνωση.