ΕΠΣ Θράκης: Διάψευση της Αναγέννησης Παγουρίων στους ισχυρισμούς του Μιχάλη Κακουλίδη για… παρέμβαση

 

Τους ισχυρισμούς του Μιχάλη Κακουλίδη ότι η ομάδα της Αναγέννησης Παγουρίων δεν αγωνίστηκε στο προπονητικό φιλικό που κλείστηκε εκείνη την στιγμή μετά την ματαίωση του αγώνα κυπέλλου λόγω παρέμβασης της ΕΠΣ Θράκης, διαψεύδει ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χρήστος Σταθάκης και ο προπονητής  της Αναγέννησης Παγουρίων Μεχμέτ Μεχμέτ διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Μιχάλη Κακουλίδη, ότι ο παράγοντας της ΕΠΣ Θρακης Κομνηνός Μπόζης πήρε τηλέφωνο τον προπονητή της ομάδα και του είπε οτι η ομάδα εαν αγωνιστεί έστω και σε φιλικό με την ΠΑΕ Ποντίων θα έχει κυρώσεις.

Ο Μπορμπόκης όπως φώναζαν παλιά τον  Μεχμετ Μεχμέτ όταν αγωνιζόταν ακόμα σαν ποδοσφαιριστής  ανέφερε στο ThrakiSportS: «Αυτά που λέγονται προς το πρόσωπο μου ότι με πήρανε τηλέφωνο από την ΕΠΣ Θράκης ουδέποτε συνέβη, δεν υπήρξε κάνεις που να με πήρε τηλέφωνο,  όχι από την ΕΠΣ αλλά και από πουθενά αλλού. Θα παρακαλεσω ξανά να μην χρησιμοποιούν το όνομα μου, γιατί και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή η ιστορία αν και σέβομαι τους φίλους Ποντίους και έχει συγεννείς και η γυναίκα μου  και ούτε θέλω να συμμετέχω σ αυτήν την αντιπαράθεση».

Από την άλλη ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παγουρίων Χρήστος Σταθάκης και συμμαθητής του πρωην προέδρου του Πανθρακικού και αντιπροέδρου της Super League Δημήτρη Τζελέπη ανέφερε: «Το φιλικό δεχτήκαμε να το κάνουμε εφόσον αυτή αλλάζανε στολή ή εαν φορούσαν τις φανέλες που τους δανείσαμε κάτι που δεν δέχτηκαν. Μας κατηγορούν οτι δεχτήκαμε παρέμβαση από την ΕΠΣ Θράκης κάτι που ουδέποτε συνέβη. Απλά δεν δέχτηκαν να γίνει το φιλικό χωρίς τις επετειακές φανέλες. Είδατε και ο Απόλλωνας Πόντου στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο με τον Αιγινιακό δεν φόρεσε τις επετειακές φανέλες για την Γενοκτονία. Καιρός να ακουστεί και η άλλη άποψη 2 μέρες ακούμε την μια πλευρά…».