LIVE από τα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδος: ΑΟ Ξάνθη – Παναιτωλικός 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Πηγάδια και το Xanthi FC Arena, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τον ΑΟΞ στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τα Πηγάδια για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο γήπεδο των Πηγαδίων ο Γιάννης Καρτάλης.

Ώρα 17:38 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 17:43 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:49 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ώρα 17:55 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:02 Στο παιχνίδι που άνοιξε την “αυλαία” του 6ου Ομίλου ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-0 τον Εργοτέλη στις Σέρρες.

Ωρα 18:06 Η εντεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σβάρνας, Σιλά, Καμαρά, Μεχία, Λουσέρο, Τριάδης, Κάστρο, Ρότσε.

Ώρα 18:07 Στον πάγκο ο Μίλαν Ράσταβατς έχει τους: Σταθάκη, Ντε Λούκας, Μπούλα, Ορφανίδης Π., Μελιόπουλος, Κασάδο, Μπρίτο.

Ωρα 18:10 Η εντεκάδα του Παναιτωλικού: Τσέναμο, Κλέσιο, Ροντρίγκες, Μίχαϊ, Τσοκάνης, Μπράβο, Πάουλο, Φάρλεϊ, Μάζουρεκ, Παρράς, Μαρκόβσκι

Ώρα 18:11 Από την άλλη οι αναπληρωματικοί του Μάκη Χάβου είναι οι: Σταματόπουλος, Μόρας, Ρότσα, Μαρινάκης, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Γιαννιώτης.

Ωρα 18:15 Έναρξη αγώνα

5′ Σέντρα από τα αριστερά, με τον Ροντρίγκες να παίρνει μια κεφαλιά, αλλά την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Ζιβκοβιτς.

10′ Μετά την φάση που έκανε ο Παναιτωλικός, ο ρυθμός έχει πέσει και οι δυο ομάδες ψάχνουν τα πατήματά τους, με του φιλοξενούμενους να είναι λίγο ανώτεροι.

16′ Ο Μεχία προσπάθησε να απειλήσει για πρώτη φορά από πλευράς Ξάνθης, όμως το σουτ του από το ύψος της περιοχής έφυγε ψηλά άουτ.

20′ Κίτρινη κάρτα στον Ροντρίγκες του Παναιτωλικού, που είναι και η πρώτη στο παιχνίδι.

21′ Πολύ καλή φάση από τον Παναιτωλικό, που αναπτύχθηκε γρήγορα και σωστά, όμως η τελική πάσα του Ρόσα στον Μαρκόφσκι άργησε λίγο περισσότερο απ’όσο έπρεπε και ο φορ του Παναιτωλικού αν και σκόραρε ήταν σε θέση οφσάιντ.

25΄ Προσπάθεια για την Ξάνθη, με τον Λουσέρο να εκτελεί ένα φάουλ, τον Λισγάρα να αίρνει μια κεφαλιά και τη μπάλα όμως να φεύγει κόρνερ.

30′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Ο Μπαξεβανίδης έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Κάστρο πήρε την κεφαλιά ψαράκι, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζέναμο. Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-0!

35′ Ο Μαρκόφσκι βγήκε στην κόντρα, όμως ο Λισγάρας τον πρόλαβε και ανέκοψε τον κίνδυνο για την Ξάνθη.

41′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για τον Αλφρέδο Μεχία.

42′ Κεφαλιά του Μαρκόφσκι, που αποτελεί την κύρια εστία κινδύνου για την Ξάνθη, αλλά ο φορ του Παναιτωλικού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ για άλλη μια φορά.

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Ξάνθη να προηγείται. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ξάνθη – Παναιτωλικός 1-0.

Ώρα 19:02 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:06 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ώρα 19:10 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 19:15 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 19:18 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

48′ Ο Μάζουρεκ πάτησε περιοχή από δεξιά, όμως το σουτ του βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ζίβκοβιτς.

54′ Ο Μάζουρεκ μπούκαρε και πάλι στην περιοχή, αυτή τη φορά από τα αριστερά, όμως τη συρτή σέντρα που έκανε, μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς.

58′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη στο παιχνίδι, με τον Μεχία να αποχωρεί και να δίνει τη θέση του στον Πάμπλο Ντε Λούκας.

60′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Ο Ρότσε βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έσπασε πολύ ωραία τη μπάλα ον Τριάδη, που από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τζέναμο. Ξάνθη – Παναιτωλικός 2-0!

61′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Πάουλο έδωσε τη θέση του στον Ρότσε.

65′ Δεύτερη αλλαγή για τον Μάκη Χάβο που προσπαθεί να δώσει ανάσες στην ομάδα του. Ο Φάρλει αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Βασιλούδης.

67′ Πολύ καλή φάση για τον Παναιτωλικό. Ο Ρότσα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο Ζίβκοβιτς ήταν και πάλι παρών.

70′ Δύο αλλαγές, από μία για κάθε ομάδα. Για τον Παναιτωλικό ο Κλέσιο αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στον Χαντάκια, ενώ για την Ξάνθη μπήκε ο Μπρίτο στη θέση του Κάστρο.

73′ Ο Ρότσε επιχείρησε ένα σουτ, όμως δεν ήταν καλό και έφυγε αρκετά μακριά από την εστία του Τζέναμο.

77′ Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα, με τον Παναιτωλικό να πιέζει λίγο περισσότερο, αλλά την Ξάνθη να έχει κλείσει σωστά τους διαδρόμους,

82′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Μπούλα να περνάει στη θέση του Τριάδη.

85′ Ο Ρότσα εκτέλεσε ένα φάουλ για τον Παναιτωλικό, η μπάλα βρήκε στο τείχος και ο Μικέλ πήρε το ριμπάουντ και έκανε ένα βολέ, αλλά η μπάλα έφυγε τελικά άουτ.

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων, όπως έδειξε ο τέταρτος.

90+1′ Ο Ρότσε εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ, όμως η μπάλα τελικά έφυγε από την εξωτερική πλευρά του τέρματος.

90+3′ Τέλος του αγώνα, με την Ξάνθη να είναι η νικήτρια. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη – Παναιτωλικός 2-0!

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την εξέλιξη του ματς ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναιτωλικό μέσα από το ThrakiSportS.

Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν αυτή δυνατή. Καλό σας βράδυ!