Football League: «Κρεμάει» τα γάντια του και αρχίζει άμεσα προπονητική καριέρα ο Δημήτρης Κουτσόπουλος

 

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του Πανθραικού και αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές στην Κομοτηνή.

Την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στην ομάδα της πατρίδας του, την Αναγέννηση Καρδίτσας και μάλιστα βρέθηκε ως αντίπαλος στο ΔΑΚ Κομοτηνής, σε ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που πρόλαβε να δώσει ο Πανθρακικός πριν την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα.

Στα 39 του χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, ή αν θέλετε, τα γάντια του. Δεν θα φύγει πάντως από το αγαπημένο του ποδόσφαιρο, αφού ξεκινά άμεσα ως προπονητής και μάλιστα τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της Αναγέννησης.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ευχήθηκε στον 39χρονο τερματοφύλακα καλή επιτυχία στη νέα καριέρα του, στις Ακαδημίες της ομάδα, όπου θα εργάζεται πλέον, προπονώντας τα νέα ταλέντα των «κιτρινόμαυρων». Λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοίνωσε τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Και η ανακοίνωση για τις ακαδημίες:

«Το διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Αναγέννηση 1904, γνωστοποιεί τη συνεργασία του με τον καταξιωμένο Αναγεννησιώτη τερματοφύλακα Δημήτρη Κουτσόπουλο, ώστε να διδάξει στη νέα γενιά Αναγεννησιωτών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, τόσο την πολύχρονη εμπειρία του, όσο και την τεχνική που πρέπει κάθε τερματοφύλακας να κατέχει».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ