ΕΠΣ Θράκης: Αμφίρροποι οι τέσσερις όμιλοι του κυπέλλου με ντέρμπι στο ΔΑΚ ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ν. Σιδηροχώρι

 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης στο Ραδιοφωνικό σταθμό η κλήρωση του κυπέλλου της φάσης των “16” που θα γίνει σε 4 ομίλους των 4 ομάδων με τους  πρωτους αγώνες να διεξάγονται το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο 22-24 Σεπτέμβρη.

Από τους ομίλους στους οποίους συμμετέχουν και οι ομάδες Γ’ Εθνικής, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών, ξεχωρίζει ο δεύτερος που φέρνει αντίπαλους τα φαβορί του πρωταθλήματος Κόσμιο, Γρατινή και το Κοπτερό με μια από τις Αναγέννηση Παγουρίων ή  ΠΑΕ Ποντίων εφόσον κερδιθεί η ένστασή που κατέθεσε σήμερα από την ΕΠΣ Θράκης, αλλά και ο τρίτος στον οποίο κληρώθηκαν οι Πανθρακικός που σύμφωνα με τους ανθρώπους του θέλει να … διεκδικήσει το κύπελλο, η Δόξα Νεου Σιδηροχωρίου, η Δόξα Σώστη και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και ο πρωτος που φαίνεται αμφίρροπος με Ίασμο, Αγ. Θεόδωρους, και τους δυνατούς αν και στην Β’ κατηγορία Μίσχο και Ηρακλή Σαπών, ενώ στο τέταρτο μεγάλα φαβορί είναι η Δοξα Προσκυνητων και Ελπιδα Σαπων έναντι της Μεσσουνη και του Φαναρίου που έκανε την νίκη της α’ φάσης απέναντι στην Ξυλαγανή.

Από τα παιχνίδια της πρεμιέρας ξεχωρίζει το παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα σε Πανθρακικό και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, πιθανότατα στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας του Σάκη Σκουλή πριν την πρεμιέρα με τον Απόλλων Παραλιμνίου στις 1 Οκτωβρίου για την Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι τέσσερις Όμιλοι και οι πρεμιέρες της β΄φάσης

1ος Όμιλος
Μέγας Αλέξανδρος Ιασμου
Σπαρτάκος Αγ. Θεοδωρων
Ηρακλης Σαπων
Αετος Μισχου

23 Σεπτεμβρίου
Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων-Ηρακλής Σαπών
Αετός Μίσχου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

2ος Όμιλος
ΠΑΟΚ Κοσμιου
Δοξα Γρατινης
Αναγεννηση Παγουριων ή ΠΑΕ Ποντιων
Βιστωνιδα Κοπτερου

23 Σεπτεμβρίου
Δόξα Γρατινής-Αναγέννηση Παγουρίων ή ΠΑΕ Ποντίων
Βιστωνίδα Κοπτερού-ΠΑΟΚ Κοσμίου

3ος Όμιλος
Δοξα Νεου Σιδηροχωριου
Δοξα Σωστη
ΠΑΟΚ Κομοτηνης
Πανθρακικος

24 Σεπτεμβρίου
Δόξα Σώστη-ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Πανθρακικός-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

4ος Όμιλος
Δοξα Προσκυνητών
Ελπιδα Σαπων
ΑΟ Μεσσούνης
ΑΟ Φαναρίου

22 Σεπτεμβρίου
ΑΟ Φαναρίου-Δόξα Προσκυνητών
24 Σεπτεμβρίου
Ελπίδα Σαπών-ΑΟ Μεσσούνης