Επιστρέφει στην Ασπίδα από το «διαλυμένο» Δημοκρίτειο ο Κώστας Γκουντούλας

 

Δυστυχώς τα πράγματα για το Θρακιώτικο χάντμπολ δεν πάνε καλά, αφού οι ομάδες  με την πολιτεία να αδιαφορεί και τους προπονητές και τους παίκτες να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα λόγω της αγάπης τους και μόνο οδηγούνται μαθηματικά σε αφανισμό.

Τελευταίο παράδειγμα το Δημοκρίτειο Κομοτηνής. Η ομάδα του Πανεπιστημίου της πόλης πάρα το γεγονός ότι φοιτούν σε αυτό αρκετά παιδιά από όλη την Ελλάδα, δεν στηρίζει όσο θα μπορούμε τα γυναικεία και ανδρικά τμήματα χάντμπολ, με αποτέλεσμα η μεν γυναικεία αν και θα μπορούσε να συμμετέχει στην Α1 κατηγορία να απορρίπτει την επιλογή αυτή και να παραμένει στην Β’ Εθνική γυναικών, ενώ δυστυχώς το ανδρικό αν και πέρυσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική τελικά δεν θα συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα.

Ήδη αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει, με τον Κώστα Γκουντούλα που αυτήν την περίοδο αυτή τελειώνει το μεταπτυχιακό του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής να επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Ασπίδα Ξάνθης (η οποία τελικά θα μείνει στην Β’ Εθνική από επιλογήν) με την οποία αγωνίστηκε σε Β’ Εθνική και Α2 Κατηγορία, ενώ πέρυσι ως αντίπαλος της έβαλε δύσκολα στην μάχη του πρωταθλήματος στον 5ο Όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ο 28χρονος περιφερειακός και πρόσφατα αρραβωνιασμένος, ξεκίνησε το χάντμπολ στην Φλώρινα από όπου και κατάγεται και στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Δημοκρίτειο, στην Ασπίδα Ξάνθης, επέστρεψε πέρυσι ξανά στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής και λόγω διάλυσης του Δημοκριτείου θα αγωνίζεται και πάλι με τα μπλε της Ασπίδας.