Πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση ανήλικου διεθνούς παίκτη της Ξάνθης

 

Είναι γνωστό πως ο Χρήστος Πανόπουλος επενδύει πολύ στις ακαδημίες της Ξάνθης και τις περισσότερες φορές καταφέρνει να πουλήσει παίκτες που αναδεικνύονται από αυτές με πολύ καλό αντάλλαγμα.

Εσχάτως φαίνεται πως δέχθηκε μια ακόμα σημαντική πρόταση, αυτή τη φορά από την… Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μάλιστα όχι για έναν παίκτη της ανδρικής ομάδας, ούτε καν της Κ20 αλλά της Κ17.

Ο λόγος για τον 16χρονο αμυντικό της ομάδας Κ17, Κώστα Θυμιάνη, που μάλιστα εντός της ημέρα κλήθηκε για άλλη μια φορά και στην Εθνική Παίδων για τα φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας.

Σύμφωνα με το newsacademies πρόσφατα έφτασε επίσημη πρόταση στα γραφεία της Ξάνθης από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόταση που, όμως δεν φαίνεται να ικανοποίησε τον Χρήστο Πανόπουλο, που σύμφωνα με το ίδιο μέσο άναψε «κόκκινο φως», και έτσι ο Κώστας Θυμιάνης παρέμεινε στην ομάδα του Κώστα Μπεδρελή.

Βέβαια το γεγονός πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εισέπραξε το πρώτο «άκυρο» από τον Χρήστο Πανόπουλο, δεν σημαίνει πως αποθαρρύνθηκε, αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο παίκτης δεν έχει διαγραφεί από την λίστα της πορτογαλικής ομάδας και υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να επανέλθουν με νέα καλύτερη πρόταση για τον νεαρό αμυντικό της Ξάνθης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here