Παίρνει εξιτήριο ο Χατζημεστής και σύντομα επιστρέφει στα δρώμενα του αγαπημένου του Ορφέα

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον πρόεδρο των παλαιμάχων του ΑΟΞ και ισχυρό άνδρα του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή, καθώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ενδέχεται ακόμα και την Τρίτη να πάρει εξιτήριο.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και φαίνεται ότι υπέστη έμφραγμα, με αποτέλεσμα να πάει αρχικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης και από εκεί να διακομισθεί στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης, όπου και υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής σε επέμβαση τύπου «μπαλοκάκι».

Ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε και μετά την συμπλήρωση του δεύτερου 24ωρου νοσηλείας, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα πάρει εξιτήριο για να γυρίσει στην Ξάνθη. Και από την στιγμή που θα γυρίσει Ξάνθη, αυτονόητα θα επιστρέψει και στα δρώμενα του αγαπημένου του Ορφέα.

Στο μεταξύ, μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν την Δευτέρα πέρα από σύσσωμη την ομάδα του Ορφέα, πολλοί ακόμα σύλλογοι και μεμονωμένοι άνθρωποι του αθλητισμού, όχι μόνο από την Ξάνθη αλλά και από την υπόλοιπη Θράκη και Ανατολική Μακεδονία.