ΕΠΣ Θράκης: Στα πέναλτι μετά από συναρπαστικό ματς κρίθηκε η πρόκριση ανάμεσα σε Μίσχο και Πολύανθο

 

Το θεαματικότερο και συναρπαστικότερο παιχνίδι της α’ φασης του Κυπελλου έγινε στον Μίσχο όπου ο φιλόδοξος Αετός του Λάζαρου Κουρουκεχαγιά αντιμετώπισε τον Κομψάτου Πολυάνθου που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Το παιχνίδι κρίθηκε μετά από ένα συναρπαστικό ενηντάλεπτο και μετά την παράταση στα πέναλτι, ευχαριστώντας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκουταρίδη στο rodopisports τους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο πάρα τις υψηλές θερμοκρασίες την ώρα του αγώνα.

Ο Αετός προηγήθηκε στο 28′ με τον Αιντίς μετά από ολιγωρία των αμυντικών του Πολυάνθου, με τον Κομψάτο να είναι πολύ κακός απογοητέυοντας τον προπονητή του Πέτρο Δημόπουλο. Το δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 πάικτες οταν ο Μουλεζήμ μέσα σε λίγα λεπτά δέχτηκε δυο κίτρινες κάρτες, παρόλα αυτά ο Αετός κατάφερε να βάλει και το δεύτερο τέρμα στο 60′ με τον Ραβανό και μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμρέ.

Στο σημείο εκείνο ο κόουτς Δημόπουλος έβγαλε την φόρμα και μπήκε στο γήπεδο ως πάικτης με τον Κομψάτο έχοντας και παίκτη παραπάνω να πιέζει και να μειώνει στο 71′ σε 2-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ του έμπειρου Μάριου Ντράτση. Ο Πολύανθος χανει μεγάλη ευκαιρία στο 80′, όταν ο Χατζηαντωνίου θα δει τα σουτ του να σταματά δυο φορές στο δοκάρι του Φράγκου, ωστόσο ο επιθετικός του Πολυάνθου θα δικαιωθεί στο 88 λεπτό με προβολή μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-2 και θα στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Πολυάνθου πίεσαν για το 2-3 παίζοντας σχεδόν ένα εξηντάλεπτο με παραπάνω πάικτη, ωστόσο το 2-2 παρέμεινε με τις δυο ομάδες να φτάνουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Ο Αετός που ξεκίνησε πρωτος τις εκτελέσεις να επικράτησε με σκορ 4-2 ευστοχώντας σε όλα, τον Φράγκο να αποκρούει ένα και τον Σταμπουλή να αστοχεί στο τέταρτο πέναλτι για τον Κομψάτο, στέλνοντας τον Αετό στους 16 του κυπέλλου (μπορείτε να δείτε και βίντεο με τα καλύτερα στιγμυότυπα του αγώνα από την LegaTV με ένα κλικ ΕΔΩ).

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Κουρουκεχαγιάς): Φράγκος, Σιώμος, Πάνος, Εμρέ, Εντέρ, Ραβανός, Ισμαήλ (Αμέτ), Μουλεζήμ, Γιλτίδης, Μπερκάι (Βουτσάς), Αιντίς (Χασάν)

ΚΟΜΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ (Δημόπουλος): Αράπογλου, Αικούτ, Σταμπουλής,Αμαξόπουλος, Λατήφ, Χαμούζας (Δημόπουλος), Χατζααντωνίου, Ντράτση, Κουβαλάκης (Μυστακίδης), Παντελίδης, Μανούκας (Μεχμέτ)