ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Σαρωτικός ο Λεύκιππος Ξάνθης πέταξε εκτός συνέχειας Κυπέλλου τον Ηρακλή Καβάλας

 

Με αρκετά πειστική εμφάνιση και παρά την απουσία του Μίλαν Ψάλτου που απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του μήνα ρτου μέλιτος, ο Λεύκιππος Ξάνθηςστην πρώτη επίσημη φετινή εμφάνισή του συνέτριψε  με 77-41 τον Ηρακλή Καβάλας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Χρήστου που σημείωσε 26 πόντους με 3 τρίποντα και σε πολύ καλή μέρα και τον Κουμπάνη που πρόσθεσε άλλους 20, το συγκρότημα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου έκανε υγιεινό περίπατο και ευχαρίστησε με το μπάσκετ που έπαιξε τους περίπου 250 φίλους του, που πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Αμοιρίδειο.

Στην δεύτερη φάση ο Λεύκιππος παίζει και πάλι εντός έδρας και υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έκανε την έκπληξη και κέρδισε την Αγία Βαρβάρα αποκλείοντάς την από τη συνέχεια. Την αναμέτρηση διαιτήτευσαν οι  Κολοκυθάς και Αθανασιάδης.

Τα δεκάλεπτα: 24-9, 49-17 (ημίχρονο), 63-37, 77-41 (τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Σωτήρης Κοκκινόπουλος): Κουμπάνης 20(2), Νταβουλτζοπουλος 6, Δωδος, Χρήστου 26(3),  Νυμφοπουλος 5(1), Παϊταρης, Σαββίδης, Πλωμαρίτης, Σταμπουλής 6, Παλλαϊκής 6, Κάλφας 8(1).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ 12 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ