Παραμένει Αργολίδα ο … Μαραντόνα της Θράκης Άγγελος Καμπιώτης! (+video)

 

Στην ΕΠΣ Αργολίδας συνεχίζει την καριέρα του και φέτος ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική αλλά και άλλων ομάδων της Θράκης Άγγελος Καμπιώτης ο επονομαζόμενος ως Μαραντόνα του Έβρου.

Ο 25χρονος Χαλκιδαίος στην καταγωγή που μάγεψε με τις εμφανίσεις στην πενταετία που βρισκόταν ως φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, θα αγωνίζεται και φέτος στην ΕΠΣ Αργολίδας και στην φιλόδοξη Ένωση Λέρνας που στοχεύει στην άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο πατέρας πλέον ενός μικρού αγοριού του Άγγελου junior, μετακόμισε την τελευταία διετία στην Αργολίδα από όπου κατάγεται και η συνονόματη γυναίκα του Αγγελική και μετά το 2015 που πήρε το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ αγωνίστηκε στην Χαλκίδα και στον Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου και στον ΑΟ Χαλκίδας πριν μετακομίσει στην Ένωση Λέρνας όπου πέρυσι σκόραρε 9 φορές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Έξω Παναγίτσα στην Χαλκίδα και στα 18 του όταν πέρασε Κομοτηνή για σπουδές το 2010 συνέχισε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωριου. Μετά 2 χρονια, συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στην Δ’ εθνική και ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου στην Γ’ Εθνικη, όπου η ομάδα τερμάτισε πέμπτη και ο ίδιος ήταν τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ονομάστηκε Μαραντόνα του Έβρου μετά μια προσπάθεια αλα … Μαραντόνα με τον Πανσερραικό. Το επόμενο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Έβρο στην επιστροφή του μετα από 20 σχεδόν χρόνια στην Γ’  εθνικη αλλά λόγω τραυματιοσμού αποχώρησε πρώρα και επέστρεψε πίσω στην Εύβοια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μετά το 2:16 του βίντεο δείτε την τρομερή ενέργεια του Άγγελου Καμπιώτη, που πέρασε όλο σχεδόν τον Πανσερραϊκό, αστοχώντας δυστυχώς στην τελική προσπάθεια. Μετά και από  αυτή την ενέργεια που αποτυπώθηκε στο βίντεο ο χαρακτηρισμός “Μαραντόνα του Έβρου” του δόθηκε όχι άδικα.