«Νικητής στο “δυσκολότερο παιχνίδι της ζωής του” ο Μπάμπης Χατζημεστής»! Μηνύματα συμπαράστασης από όλη τη Θράκη…

 

Η Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ήταν μια δύσκολη μέρα για τον Μπάμπη Χατζημεστή, όμως τελικά βγήκε νικητής από τη μάχη που έδωσε, εξακολουθεί βέβαια να νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης αλλά τα δύσκολα δείχνουν ότι πέρασαν.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε ένα καρδιακό επεισόδιο αργά το βράδυ του Σαββάτου και ενώ νωρίτερα έδειχνε αρκετά ευδιάθετος στον αγώνα Κυπέλλου του Ορφέα. Εισήχθη αρχικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης και μετέπειτα μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης αργά μετά τα μεσάνυχτα στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης. Εκεί υπεβλήθη σε επέμβαση τύπου «μπαλονάκι» αλλά όλα φαίνεται ότι πήγαν κατ’ευχήν και μέσα στις επόμενες ημέρες ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης, παίρνει εξιτήριο και λογικά επιστρέφει στην Ξάνθη.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές για να είναι περαστική αυτή η πεεριπέτεια της υγείας του προς τον Μπάμπη Χατζημεστή ήρθαν «βροχή» από όλη τη Ξάνθη αλλά και την υπόλοιπη Θράκη. Μάλιστα μέσα σε αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΟΞ, και νυν βοηθός της ανδρικής ομάδας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που σχολίασε στην πρωινή ανάρτηση του ThrakiSportS: «Προσεύχομαι για σένα Μπαμπη για μια ακόμα φορά θα βγεις νικητής,ο Θεός να σου δίνει κουράγιο και δύναμη».

Δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα του και ο εκ των αρχηγών του Ορφέα, Βασίλης Καραγκιόζης που έγραψε το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ίσως να έδωσες το δυσκολότερο παιχνίδι στην ζωή σου αλλα για ακόμη μια φορά βγήκες νικητής εξάλλου έχεις μάθει στα δύσκολα και μαζι σου μάθαμε και εμείς.. Σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας έχουμε ακόμα παρα πολλά να κάνουμε».

Τλος, εκτός από τα μηνύματα πολλών φίλων, συγγενών και γνωστών του ίδιου του Μπάμπη Χατζημεστή, φρόντισε να στείλει το μήνυμα της και ο αντίπαλος του Ορφέα τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, Άρης Αβάτου, στην σελίδα του οποίου στο Facebook αναρτήθηκε το βράδυ της Κυριακής: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Κο ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗ ΜΠΑΜΠΗ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ».