Γ’ Εθνική: Πρώτος αγώνας στο ανακαινισμένο Στάδιο Διδυμοτείχου για την ΑΕΔ κόντρα στους Προσκυνητές

 

Για ακόμα μια φορά στην διάρκεια της προετοιμασίας η ΑΕ Διδυμοτείχου θα παίξει το απόγευμα με την Δόξα Προσκυνητών, αλλά αυτή τη φορά στη φυσική της έδρα και όχι στο γήπεδο του Ελληνοχωρίου.

Το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου παρά τις προ δεκαημέρου φθορές και τους βανδαλισμούς, ετοιμάστηκε τελικά στην ώρα του, αφου υπενθυμίζεται ότι αυτήν την Κυριακή θα ξεκινούσε κανονικά το πρωτάθλημα.

Το ματς θα είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για τους προπονητές Κρίστο Τελκίνσκι και Νίκο Μπαχαρίδη να τσεκάρουν την κατάσταση των παικτών τους και την πορεία της προετοιμασίας.

Παράλληλα όμως θα είναι και μια ευκαιρία για τον κόσμο του Διδυμοτείχου να δει από κοντά την ομάδα και το ανακαινισμένο το φετινό καλοκαίρι γήπεδο.

ΑΕΔ και Προσκυνητές έπαιξαν τέλη Αυγούστου και στην Κομοτηνή με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες ενώ την περασμένη Κυριακή κοντραρίστηκαν και στο τουρνουά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Το φιλικό παιχνίδι ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών θα ξεκινήσει στις 17.15 και η γενική είσοδος για ενίσχυση της ομάδας θα είναι 5 ευρώ. Τα διαρκείας ισχύουν κανονικά.