Γ’ Εθνική: Φιλική νίκη στο ΔΑΚ για την Δόξα Σιδηροχωρίου επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροπόταμου Δράμας

Ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας επί ενός ακόμα αντιπάλου που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έδωσε η Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, επικρατώντας στο ΔΑΚ Κομοτηνής με 1-0 του πρωταθλητή ΕΠΣ Δράμας και κυπελλούχου προσφάτως του Super Cup Δράμας Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε μετά από κόρνερ του Μαυράκη και κεφαλιά του Κυπρίου μεσοεπιθετικού Στέλιος Χατζήπαππα που σκόραρε σε ένα ακόμα φιλικό δείχνοντας ότι θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στην επίθεση για τον Σάκη Σκουλή.

Aπό την άλλη και η Δραμινή ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη που έκανε αρκετές αλλαγές και αυτός έδειξε καλά στοιχεία, δείχνοντας ότι ο όμιλος αυτός θα είναι αμφίρροπος ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Βασιλείου, Αλεξακούδης, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Πλασταράς, Ανυφαντάκης, Κοσίης, Γάιδας, Χατζήπαππας, Μουρατίδης, Μαυράκης. Στο δεύτερο μέρος πήραν χρόνο οι Κορωνάκης, Αμοιρόπουλος, Αγγελής, Σαμαράς, Κούτρας, Ντερμερτζίδης, Τζαμπάζης και ο νεοαποκτηθείς Παγώνης.