Super League: Τέσσερα γκολ και πλούσιο θέαμα στην πρεμιέρα των εφηβών της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ

 

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα Πηγάδια οι θεατές που βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης, καθώς η Κ17 του ΑΟΞ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με αυτήν του ΠΑΟΚ σε αγώνα για την πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια βέβαια, πρεμιέρα είχαμε για την Ξάνθη, καθώς η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή είχε ρεπό την 1η αγωνιστική. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν ημίχρονα, γκολ και βαθμούς. Στο α’ μέρος ο ΠΑΟΚ με τους Μουτζούρη στο 12′ και τον Βρακα στο 18′ σκόραρε δύο φορές και προηγήθηκε με 0-2, ωστόσο στην επανάληψη ο Κακουλίδης στο 51′  μείωσε για την Ξάνθη σε 1-2 και ο Γράβας στο 63′ έκανε το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης  με βοηθούς τους Κούλα Χουσεΐν και Κηλικιώτη της ΕΠΣ Ξάνθης. Η φωτογραφία προέρχεται από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ξάνθη Sport, που κυκλοφορεί την Δευτέρα με πλούσια ύλη και όλα τα νέα για το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδαράς (46′ Τσιλιγγίρης), Λεωντσάκος, Τενεκές Δ., Θυμιάνης, Πασσαλής (87′ Κιούπης), Γκατζόγιας, Γράβας, Κοτόπουλος (60′ Μανίσογλου), Φάκης, Κακουλίδης (86′ Τσιτσεκίδης).

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Αβεντισιάν, Μουτζούρης, Βουτσάς, Καραμπέρης, Μπούμπας (89′ Παναγιώτου), Βρακάς, Αλτιντζής (54′ Γροσδής), Πουρναρας (70′ Καλτσίδης), Τσέλιος (64′ Γκορντεζιάνι, 83′ Τσάκαλος)