Super League: Ανακοίνωση του Λεβαδειακού για την διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη

 

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη εξέφρασε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί διαμαρτύρονται (δικαίως) για υπόδειξη οφσάιντ σε προσπάθεια του Γιουσούφ, η οποία μάλιστα κατέληξε σε γκολ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Λεβαδειακού, ο βοηθός που έλεγχε τη φάση, Σταύρος Σίπκας, παραδέχθηκε το λάθος του που το απέδωσε σε άτυχη στιγμή, αλλά η ομάδα της Βοιωτίας θεωρεί ότι το λάθος δεν ήταν ανθρώπινο.

Καμία αναφορά δεν γίνεται πάντως στο πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους και με το οποίο άνοιξε το σκορ, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα και να μην δοθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

“Πολλά παράπονα από την διαιτησία, παρά τη νίκη, έχει ο Λεβαδειακός και κύρια από τον βοηθό διαιτητή κ. Σίπκα ο οποίος με λανθασμένη υπόδειξη ακύρωσε κανονικότατο γκολ ως οφ’ σάϊντ.
Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα και στον διάδρομο των αποδυτηρίων διασταυρώθηκαν οι διαιτητές με παράγοντες του Λεβαδειακού και ο βοηθός παραδέχθηκε το λάθος του το οποίο και χαρακτήρισε ως άτυχη στιγμή.
Πλην όμως οι παράγοντες του Λεβαδειακού του τόνισαν ότι δεν μπορούν να το αποδεχθούν αυτό γιατί φάνηκε καθαρά ότι ήταν κάτι παραπάνω από ανθρώπινο λάθος τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει τη μπάλα από πίσω και στην συνέχεια πέτυχε και το γκολ που φυσικά κακώς ακυρώθηκε”.