Με συμμετοχές και από την Θράκη το επιτυχημένο Night City Run της Καβάλας

 

Με επιτυχία και αρκετές συμμετοχές δρομέων και από την Θράκη πραγματοποιήθηκε το Night City Run που έγινε στην πόλη της Καβάλας.

Οπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση της καβαλιώτικης εφημερίδας “Πρωινή” οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.000 και η οργάνωση (δεδομένων των πολλών συμμετοχών) πολύ καλή. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ενώ πέρσι συμμετείχαν 920 δρομείς, φέτος αυτοί είναι τουλάχιστον 1.100, άνδρες και γυναίκες, πολλά παιδιά κτλ.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον πρόεδρο της Λέσχης Φιλάθλων Γιάννη Προμούσα και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φιλόσογλου. Οι συμμετέχοντες ήταν βιαστικοί, έλαβαν θέση στο σημείο εκκίνησης πριν ολοκληρωθεί η προθέρμανση που κι αυτήν την φορά έγινε μέσα στην πλατεία από τρεις γυμναστές του «Άθλον».

Πολλοί δρομείς κρατούσαν στα χέρια τους λευκά μπαλόνια που με το σύνθημα της εκκίνησης τα άφησαν στον αέρα. «Κάποιοι ωστόσο κουράστηκαν νωρίς αφού άρχισαν να περπατούν μετά από 200 μέτρα διαδρομής!», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Πρωινή.

Αν και ο αγώνας δρόμου ήταν διπλός (5 και 10 χιλιομέτρων) η εκκίνηση ήταν κοινή για λόγους τεχνικούς. Υπολογίζεται ότι στην πλατεία συγκεντρώθηκαν το απόγευμα περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι ενώ σε ισχύ τέθηκαν αυξημένα μέτρα Τροχαίας.