Πρεμιέρα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τουρκία για τη Νικολίνα Κεπεσίδου παρέα με την αδερφή της Μάγδα

 

Σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μάλιστα μέσα στην Τουρκία έμελλε να κάνει πρεμιέρα σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας η Νικολίνα Κεπεσίδου.

Φυσικά στην αναμέτρηση με την ισχυρή Γενιμαχάλε για τον 1ο γύρο του EHF Cup Γυναικών ήταν παρούσα, βασική και αναντικατάσταση κάτω από τα δοκάρια και η αδελφή της Μάγδα.

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο με αρκετά λάθη, στοίχισαν στην ελληνική ομάδα ωστόσο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νέα Ιωνία βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 14-13 στο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο η διαφορά άνοιξε και τελικά έχασε 31-24 από την τουρκική ομάδα στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Για τον ΟΦΝΙ (Σάσα Ζιβούλοβιτς) η Μάγδα Κεπεσίδου αγωνίστηκε ως βασική κάτω από τα δοκάρια και η Νικολίνα είχε συμμετοχή περνώντας σαν αλλαγή.

Σκόραραν η Μίλασιτς 7 τέρματα, η Βαφειάδου 5, η Παπανικολάου 4, η Ζυγούρα 3, η Χρονοπούλου 2 και από ένα οι Πάπα 1, Μάγκου και Στουγιαννίδου.

Συμμετοχή είχαν οι Μακρή,  Κοντοστέργιου, Σαραντάκου, Ζηνωνίδου και όπως προαναφέραμε η Νικολίνα Κεπεσίδου. 

Στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής οι δυο ομάδες αναμετρώνται ξανά, πάλι στην Τουρκία και η Νέα Ιωνία θα προσπαθήσει να είναι περισσότερο ανταγωνιστική.