LIVE από το ΔΑΚ Λιβαδειάς για τη Super League: Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ξάνθη με την οποία ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη στον αγώνα του Λεβαδειακού με την Ξάνθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Ωρα 15:05  Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει σε λιγότερο από μια ώρα και αποτελεί την πρώτη αυτής της αγωνιστικής, ενώ σήμερα έχουμε άλλα δυο σημαντικά παιχνίδια, αφού ακολουθούν οι αγώνες ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

Ωρα 15:08  Τόσο η Ξάνθη όσο και ο Λεβαδειακός είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα. Η Ξάνθη με 5 βαθμούς φιγουράρει στην 4η θέση, δυο πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ο Λεβαδειακός έχει τρεις ισοπαλίες – αλλά οι δύο με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ωρα 15:11  Στο γήπεδο της Λιβαδειάς αναμένεται να βρεθούν και μερικοί φίλοι του ΑΟΞ από την Ξάνθη καθώς ήρθαν μέλη των XanthiFans.

Ώρα 15:16 Αναμένοντας τις συνθέσεις, να σας ενημερώσουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:19 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:22 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:25 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 15:29  Νωρίτερα αγωνίστηκαν τα τμήματα Κ20 των δυο ομάδων που αναδείχθηκαν ισόπαλα. Το πρώτο θεωρητικά στραβοπάτημα της Κ20 της Ξάνθης μετά από δυο νίκες με Λαμία και Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:32  Πριν λίγο ολοκληρώθηκε και ο αγώνας της πρεμιέρας της Κ17 της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, που έγινε στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2. Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ωρα 15:35  Εντός έδρας η Ξάνθη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό έχει 13 νίκες, όμως στη Βοιωτία οι Θρακιώτες μετρούν μόλις 3 νίκες, με μεγαλύτερη εξ’αυτών το 1-4 του 2013 με κόουτς τον νυν του Παναθηναϊκου, Μαρίνο Ουζουνίδη και σόου τότε του Μαρσελίνιο που είχε πετύχει δύο πολύ όμορφα γκολ. Γενικά η προϊστορία πάντως δεν είναι με το μέρος της Ξάνθης. Αναλυτικά η προϊστορία της Ξάνθης εκτός έδρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:39  Στον αγώνα αυτόν έχουμε επιστροφή της Χρυσούλας Κουρομπίλια στους ορισμούς, και μάλιστα ως πρώτης βοηθού του ρέφερι Πραξιτέλη Ζαχαριάδη από την Ρόδο, με β’ βοηθό τον Σίπκα από τον σύνδεσμο της Σάμου. Δείτε αναλυτικά τους ορισμούς διαιτητών και μαζί το πρόγραμμα της αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:43  Επίσης έχει ανέβει και το ρεπορτάζ από τα Πηγάδια για το Ξάνθη – ΠΑΟΚ των Κ17 και μπορείτε να το διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:46  Πολύ καλές έως πολύ ζεστές οι καιρικές συνθήκες στη Λιβαδειά και ελάχιστος ο κόσμος στις εξέδρες ένα τέταρτο πριν την έναρξη.

Ωρα 15:49  Σιγά σιγά ολοκληρώνουν το ζέσταμα οι ομάδες και αποσύρονται στα αποδυτήρια, πάμε να δούμε τις συνθέσεις.

Ωρα 15:51 Η εντεκάδα της Ξάνθης: Ζίφκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Καμαρά, Ντε Λούκας, Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο.

Ώρα 15:53 Στον πάγκο βρίσκονται για τους Θρακιώτες οι: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Κάστρο, Σιλά, Μεχία, Ορφανίδης Π., Μπούλα

Ωρα 15:55 Η εντεκάδα του Λεβαδειακού: Επασί, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάσε, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Μπαραντάο.

Ώρα 15:57 Οι αλλαγές του Ζοζέ Ανιγκό είναι οι: Ναμάσκο, Καλτσάς, Καψάσκης, Φαβάρο, Γιακουμάκης, Καθάριος, Μπελγκαζουανί.

Ωρα 15:59  Εισήλθαν οι δυο ομάδες με τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο και πάμε στην περιγραφή…

1′ Έναρξη αγώνα

2′ Πέναλτι για τον Λεβαδειακό όταν σε σουτ του Ζαραδούκα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του γυρισμένου Μπαξεβανίδη, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Ξάνθης.

3′ Γκολ για τον Λεβαδειακό. Ο Μπραντάο εκτελεί και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, στέλνοντας μπάλα σε αντίθετη γωνία από τον Ζίφκοβιτς. Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη 1-0

5′ Δέχθηκε νωρίς το γκολ και θα πρέπει πλέον να βρει τρόπο να αντιδράσει η Ξάνθη, που σιγά σιγά κερδίζει κάποια μέτρα.

8′ Ένα μακρινό σουτ για τους Θρακιώτες, με τη μπάλα να καταλήγει όμως μετά από κόντρα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Λουσέρο, όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.

14′ Καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, που βγήκε στην κόντρα με τον Γιουσούφ, όμως ο Ζίβκοβιτς ήταν εκεί για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του.

16′ Αισθητή έχουν κάνει την παρουσία τους στο γήπεδο της Λιβαδειάς και οι περίπου 20 Xanthi Fans, που παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η Ξάνθη, δεν έχουν σταματήσει να φωνάζουν από το ξεκίνημα του αγώνα.

18′ Πολύ καλή φάση, με τον Ντε Λούκας να κάνει μια σέντρα από αριστερά, τη μπάλα να περνά από όλους και να καταλήγει στον Μπαξεβανίδη που έπιασε το σουτ, όμως ο Επασί απέκρουσε ορθά.

22′ Καλή φάση για τους γηπεδούχους, με τον Σίλβα να σεντράρει από αριστερά, και τον Φλίσκα να διώχνει ευτυχώς προ του Μπραντάο.

25′ Αν και αρχικά δεν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο από τον ρέφερι Ζαχαριάδη και τις δύο ομάδες, τελικά γίνεται ένα «cool break», ώστε να δροσιστούν οι παίκτες.

26′ Επανεκίνηση στο παιχνίδι από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

27′ Ο Κασάδο δοκίμασε το πόδι του, από αρκετά μακριά, αλλά το σουτ ήταν αδύναμο και μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Επασί

33′ Ευκαιρία για την Ξάνθη, ο Ντε Λούκας κάνει ένα συρτό σουτ, με τον Επασί να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει με δεύτερη ευκαιρία.

34′ Ενώ έχουμε και την πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι για τον Λεβαδειακό, με τον Ζαραδούκα να είναι αυτός που τη βλέπει για ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Μπρίτο.

37′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη, ο Λουσέρο εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μπραντάο στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του, με τον Γέντρισεκ στο «ριμπάουντ» να κάνει μια κεφαλιά ψαράκι, όμως τον Επασί να μπλοκάρει έστω και με δυσκολία.

41′ Ένα μακρινό σουτ του Μάκη Μπαξεβανίδη, που όμως έφυγε αρκετά μακριά και δεν απείλησε τον Επασί. Γενικά πάντως η Ξάνθη έχει ανεβάσει το ρυθμό της και πιέζει ψηλά κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης.

44′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Γιουσούφ να φεύγει στην κόντρα, να πλασάρει τον Ζίβκοβιτς, αλλά τον Σέρβο πορτιέρο να αποκρούει σωτήρια για την ομάδα του.

45′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις και μετράμε πλέον αντίστροφα για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45+1′ Κίτρινη κάρτα για τον Χρήστο Λισγάρα, για την προσπάθεια του να κόψει τον Γιουσούφ στην προηγούμενη φάση.

45+3′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου από τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-0.

Ώρα 16:50 Να σας ενημερώσουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:53 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:56 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:59 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 17:02 Κι ενώ περιμένουμε την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ας ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά του αγώνα έως τώρα. Η Ξάνθη έχει 6 τελικές, έναντι 3 του Λεβαδειακού, ενώ η κατοχή είναι 55%-45% επίσης υπέρ των Θρακιωτών. Γενικά έχουμε ένα καλό ματς που έχει ρυθμό, με την Ξάνθη να βρίσκεται πίσω στο σκορ καθαρά από ατυχία, αφού θα έλεγε κανείς πως αυτή τη στιγμή θα ήταν δίκαιη μια ισοπαλία.

Ώρα 17:05 Βγαίνουν σιγά σιγά οι παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο.

46′ Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού στη Λιβαδειά

49′ Στο ίδιο μοτίβο και η επανάληψη, με την Ξάνθη να έχει την διάθεση να πιέσει ψηλά, κυνηγώντας την ισοφάριση, και τον Λεβαδειακό να αρκείται στο να απειλήσει με γρήγορες κόντρα επιθέσεις.

51′ Ένα σουτ του Γιουσούφ μετά από ένα γύρισμα του Σίλβα, που όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς.

54′ Άλλη μια κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για τον Μπραντάο, για ένα φάουλ σε διεκδίκηση της μπάλας πάνω στον Λισγάρα.

57′ O Ντε Λούκας βρέθηκε αμαρκάριστος, λίγο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, όμως το σουτ του κατέληξε αρκετά ψηλά άουτ.

58′ Άλλη μια κίτρινη κάρτα για παίκτη του Λεβαδειακού, που στην επανάληψη έχει μπει με περισσότερο «άγριες» διαθέσεις στις διεκδικήσεις, και αυτή τη φορά είναι ο Σάββας Τσαμπούρης.

63′ Πιέζει η Ξάνθη, και κερδίζει στο τελευταίο λεπτό 2 συνεχόμενα κόρνερ, που όμως δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευθεί, ενώ ετοιμάζεται να μπει και ο Μπούλα.

65′ Πρώτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό, ο Τριποτσέρης ζήτησε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού, και τον αντικαθιστά ο Φαβάρο.

68′ Αλλαγή και για την Ξάνθη με τον Κίκε Μπούλα να μπαίνει στο ματς στη θέση του Γκόραν Ρότσε.

69′ Κίτρινη κάρτα για τον Κασάδο, που ανέκοψε αντικανονικά μια αντεπίθεση του Λεβαδειακού, ανατρέποντας τον Σίλβα.

71′ Δεύτερη αλλαγή για τον Λεβαδειακό, ο Σίλβα αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Πέτρο Γιακουμάκη, ενώ ετοιμάζεται αλλαγή και από τον Ράσταβατς, με τον Πέτρο Ορφανίδη να ντύνεται.

73′ Στη θέση του Πάμπλο Ντε Λούκας τελικά θα μπει ο Πέτρος Ορφανίδης, με την αλλαγή να πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή

75′ Μια καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, με τη μπάλα όμως να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς.

78′ Διατεθειμένος να ρισκάρει και να πιέσει για την ισοφάριση ο Ράσταβατς, που έχει δώσει εντολή να ετοιμαστεί και ο Κάστρο.

82′ O Καλτσάς ολοκληρώνει τις αλλαγές του Ανιγκό, και μπαίνει στη θέση του Μητρόπουλου.

83′ Τώρα μπαίνει και ο Ματίας Κάστρο στη θέση του Άντριαν Λουσέρο, και με αυτή την αλλαγή ολοκληρώνει και Μίλαν Ράσταβατς τις αλλαγές του.

87′ Έχει κουραστεί η Ξάνθη, και παρά τις αλλαγές ο Λεβαδειακός δείχνει να ροκανίζει επιτυχημένα τον χρόνο, και πάμε προς την πρώτη ήττα της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων του αγώνα, όπως υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

90+2′ Δεν μπορεί να φτάσει στην περιοχή του Λεβαδειακού η Ξάνθη, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έστω και στα τελευταία λεπτά δημιουργούν ευκαιρίες και απειλούν τον Ζίβκοβιτς.

90+4′ Τέλος του παιχνιδιού στο ΔΑΚ Λιβαδειάς, με την Ξάνθη να χάνει για πρώτη φορά φέτος. Τελικό αποτέλεσμα: Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-0.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την εξέλιξη του ματς ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Λεβαδειακό μέσα από το ThrakiSportS.

Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν αυτή δυνατή. Καλό σας απόγευμα!