Γραφείο… τελετών ανέλαβε μέγας χορηγός στη φανέλα του Πανθρακικού με στόχο την «ανάσταση» της ομάδας (+photos)

 

Τα έχουμε δει όλα, αλλά αναμφισβήτητα αυτό είναι κάτι που πολλοί δεν περίμεναν. Ο Πανθρακικός τον Ιανουάριο αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, με απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη η προσπάθεια αναγέννησης ξεκινά από την Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης και σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι ένα… γραφείο τελετών.

Συγκεκριμένα το γραφείο τελετών «Ο Παπαδόπουλος» ανέλαβε μεγάλος χορηγός του Πανθρακικού και το λογότυπό του θα κοσμεί την φανέλα της ομάδας στα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με στόχο την… «ανάσταση» του Πανθρακικού και την δημιουργία στερεών βάσεων για να επιστρέψει κάποια στιγμή ο σύλλογος στα μεγάλα σαλόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γραφείο τελετών πέρυσι είχε αναλάβει βασικός χορηγός στην φανέλα και του Κομψάτου Πολυάνθου και η αλήθεια είναι ότι έφερε γούρι στον σύλλογο, καθώς κατάφερε να πετύχει την άνοδό του από την Β’ στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι θα παραμείνει και φέτος μέγας χορηγός του Κομψάτου Πολυάνθου ώστε να έχει παρουσία ως χορηγός τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here