Από τα γήπεδα του Έβρου σε αυτά της Θεσσαλονίκης και στην ομάδα του Ζήση Τσέκου (+photo)

Επιστροφή στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης στην ομάδα ενός γνώριμου θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν, μετά από ένα εξάμηνο στον Ορφέα Σοφικού και στην Β’ ΕΠΣ Έβρου για τον Γιώργο Ματούλα.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος μεσοεπιθετικός και μαθηματικός στο επάγγελμα αν και είχε αρκετές προτάσεις θα αγωνίζεται στην ομάδα του Αετού Βασιλικών στην Α” ΕΠΣ Μακεδονίας που προπονεί τα τελευταία χρόνια ο Ζήσης Τσέκος, ένα από τα μεγαλύτερα δεκάρια που ανέδειξε το Θρακιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Ματούλας που κατάγεται από την Κοζάνη ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μακεδονικό Κοζάνης και συνέχισε στην ΑΕΚ Κοζάνης πριν μετακομίσει  για σπουδές στα μαθηματικά στην Θεσσαλονίκη. Εκεί αγωνίστηκε σε ΑΣ Νεάπολη, Νίκη Ευκαρπίας, Μακεδονικό Λητής, Ελλήσποντο Κριθιάς, Εθνικό Σοχού, ΠΑΟΝΕ, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Μαλακοπή και πέρυσι σε Ορφέα Σοφικού όπου συνδύασε την στρατιωτική του θητεία σε Έβρο. Μάλιστα ο Ορφέας σε ανακοίνωσή ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του Ματούλα από την ομάδα.

Ο ίδιος ο Ματούλας κατά την αποχώρηση του αποχαιρέτησε τον Ορφέα Σοφικό με ένα πολύ όμορφο μήνυμα:  Κάθε ωραίο στη ζωή φτάνει κάποια στιγμή στο τέλος του. Με την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, θα θελα να ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου την ομάδα του Ορφέα Σοφικού της ΕΠΣ Έβρου που με έβαλε στην οικογένεια της, έστω γι αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έμελλε ωστόσο να αποτελέσει μια δυνατή εμπειρία στη ζωή μου….

Μία ομάδα που κοσμεί τα πρωταθλήματα του Ν. Έβρου με την αγωνιστική της παρουσία, με τις υποδομές και γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά κυρίως με την αγάπη της για το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ λοιπόν την διοίκηση, τον προπονητή κ. Κυλιτζίδη, τους παίχτες αλλά και τους φίλους της ομάδας, που την στηρίζουν και συνέβαλλαν ώστε να σμίξουν οι δρόμοι μας…. Εύχομαι ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες… Εις το επανιδείν…  

Επίσης μίλησε στην εφημερίδα metrosport για την μεταγραφή του, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και τον Ζήση Τσέκο.