Β’ Εθνική: Από τον Πρωτέα Γρεβενών μέσω ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στην Ασπίδα Ξάνθης

 

Το όγδοο μεταγραφικό της απόκτημα ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης, δύο ημέρες μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έδωσε για το Κύπελλο Ελλάδος και περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον 18χρονο Αλέξανδρο Κλωναρά από τα Γρεβενά, ο οποίος πέρασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ερχόμενος για να σπουδάσει έφερε και το δελτίο του στην ομάδα της Ξάνθης.

Η μεταγραφή στην Ασπίδα αποτελεί αναβάθμιση για τον ύψους 1.86μ γκαρντ, καθώς προέρχεται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου αγωνιζόταν με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ασπίδα, ο Κλωναράς έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα της ομάδας του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών «ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Παράλληλα θα φοιτά στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής».

«Τον καλωσορίζουμε στη οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες», καταλήγει η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης, που το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στην Κομοτηνή για το τουρνουά Γιάννης Καρυώτης που διοργανώνει η τοπική ΑΕΚ.