Super League: Το πρόγραμμα των αγώνων της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20 και Κ17

 

Με Ξανθιώτικη τριπλέτα, αλλά και… τέταρτο διαιτητή θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα ουσιαστικά της Κ17 της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια, ενώ από την άλλη οι ορισμοί από την ΚΕΔ για το ματς της Κ20 το Σάββατο στις 10:30 περιέχουν τριπλέτα από την ΕΠΣ Ευβοίας.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής και μετά την τεράστιας σημασίας νίκη των νέων του ΑΟΞ, επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα στα Πηγάδια, οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θέλουν να συνεχίσουν με το δεξί, και να δείξουν το δρόμο στην Ανδρική ομάδα της Θράκης, νικώντας εκτός έδρας την ομάδα Κ20 του Λεβαδειακού. Διαιτητές του αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για το πρωί του Σαββάτου στις 10:30, είναι οι Καλαματάς, ως πρώτος διαιτητής, με βοηθούς τους Τσιφλάκο και Δέλχα.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς – Κέρκυρα, Λαμία – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης, Λάρισα – Ατρόμητος, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, στην πρεμιέρα της ουσιαστικά για φέτος, υποδέχεται έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, την ομάδα του ΠΑΟΚ, και ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της για φέτος με ένα ντέρμπι, θέλοντας να ξεκινήσει φυσικά με το δεξί και έχοντα για άλλη μια σεζόν υψηλές προσδοκίες. Από την ΕΠΟ ορίστηκαν για αυτό το ματς, ως πρώτος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με βοηθούς τους Κούλα Χουσεΐν και Κηληκιώτη Δημήτρη από την ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και τέταρτο διαιτητή τον Βασίλη Γαβριηλίδη από την ΕΠΣ Θράκης, με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για 13:30 του Σαββάτου.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: Λαμία – Παναιτωλικός, Λάρισα – ΠΑΟΚ, Ρεπό για την Κέρκυρα