Οι οκτώ Ακαδημίες από Έβρο, Ξάνθη και Ροδόπη που πέρασαν την αξιολόγηση του ΟΠΑΠ!

 

Μεγάλη τιμή δείγμα και της δουλειάς που κάνουν στις μικρές ηλικίες αποτελεί για 8 ακαδημίες ποδοσφαίρου της Θράκης, η αξιολόγησής τους από τον ΟΠΑΠ ανάμεσα σε 354 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, προκειμένου να επιλεγούν οι 128 που πληρούν συγκεκριμένα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια.

Συνολικά 128 ακαδημίες από 49 νομούς της Ελλάδας με  66 από αυτές τις ακαδημίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα για πρώτη φορά και υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Από τις 8 ακαδημίες, 4 είναι από τον Έβρο, 2 από την Ροδόπη και άλλες 2 από την Ξάνθη. Από τον Έβρο αξιολογήθηκαν οι ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ορέστη Ορεστιάδας, Θράκης Φερών, και Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, από την Ροδόπη του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με τελευταίο παράδειγμα του νεαρού που δοκιμάζεται την περίοδο αυτή στο Λονδίνο και στην Κρύσταλ Πάλλας, αλλά και της γυναικείας ομάδας Ροδόπης ’87 και στην Ξάνθη είναι του Άρη Πετεινού και του ΑΟ Βιστωνίδας.

Νεες ακαδημίες που επιλέχτηκαν είναι αυτή της Θράκης Φερών και της Ροδόπης ’87, ενώ δεν επιλέχτηκαν ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και ο ΑΠΟ Ξάνθης.

Δείτε την λίστα με τις 128 ακαδημίες που επιλέχθηκαν ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.