Γ’ Εθνική: Ξαφνικό διαζύγιο ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον αρχηγό της Σάκη Δανίδη

 

Διαζύγιο έκπληξη είχαμε περίπου δυο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα σε έναν από τους παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της Θράκης με την φανέλα του Πανθρακικού και άλλων ομάδων Σάκη Δανίδη και την ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο 39χρονος Δανίδης που ήταν και αρχηγός της ομάδας αποφάσισε να αποχωρήσει από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην στην Γ’ Εθνική μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης  μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ασυμφωνίας του σε κάποια ζητήματα με την διοίκηση και για αυτό τον λόγο απουσίασε από την φωτογράφιση της ομάδας στο ΔΑΚ Κομοτηνής (φώτο δεξιά). Κάπως έτσι διέρρευσε και η είδηση του διαζυγίου.

Ο «μετρ» στις… ανόδους και στους τίτλους, Δανίδης έχει παίξει στην Α’ Εθνική με τον Πανθρακικό βοηθώντας τον στην ιστορική πρώτη άνοδό του στην Α΄ Εθνική), ενώ έχει ανόδους εκτός με το Ν. Σιδηροχώρι με την Αναγέννηση Επανομής, την Δόξα Γρατινής και θητεία ακόμα σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ήταν παίκτης-προπονητής.

Πλέον ο ίδιος καλείται να αποφασίσει εάν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από 20 και πλέον χρόνια στα γήπεδα ή να ασχοληθεί με την προπονητική κάτι που είχε δοκιμάσει πριν μια τριετία στο Κόσμιο για κάποιο διάστημα.

Πάντως αυτή την περίοδο είναι προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, συνεργαζόμενος και πάλι με τον παλιό συμπαίκτη του Δημήτρη Παγωνίδη στα καλά χρόνια της Δόξας Γρατινής στην Γ’ και Δ’ Εθνική.