Γ’ Εθνική: Αγιασμός για Άβατο παρέα με Βιστωνίδα και διήμερο αγώνων με Μαγικό και Νέστο

 

Διήμερο αγωνιστικής δράσης για τον Άρη Αβάτου αυτό που έρχεται. Το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει σε αδιάφορο βαθμολογικά για τον ίδιο αγώνα τον Αστέρα Μαγικού για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Μια μέρα μετά, την Κυριακή η ομάδα του Κυριάκου Κετσεμενίδη έκλεισε σημαντικό φιλικό στην Χρυσούπολη με τον τοπικό Νέστο, με τον οποίο θα βρεθούν και αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την Κυριακή επρόκειτο κανονικά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά επισήμως υπάρχει αναβολής μιας εβδμάδας και ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα δοθεί και νέα παράταση.

Ενόψει πάντως της έναρξης των πιο δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων, γιατί επισήμως αυτές ξεκίνησαν με το Κύπελλ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της ομάδος στο γήπεδο της Φελώνης παρουσία και της ομάδος του Α.Ο. Βιστωνίδος.

Οι διοικήσεις των δύο  ομάδων είχαν αποφασίσει να γίνει απο κοινού ο αγιασμός μια και θα το χρησιμοποιούν αμφότερες για επίσημους και φιλικούς αγώνες. Πέρα από την παρουσία των παικτών, προπονητών και γενικών αρχηγών,το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο πρόεδρος του Αρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος, ο ταμίας του ΑΟ Βιστωνίδας Ηλίας Πουτακίδης και ο Μπάμπης Κούτρας, γενικός γραμματέας του Α.Ο. Βιστωνίδος.