ΕΠΣ Θράκης: Πρεμιέρα στην αγωνιστική δράση του Κυπέλλου με αποκλεισμό – έκπληξη στην παράταση

 

Πρεμιέρα στην αγωνιστική δράση της ΕΠΣ Θράκης είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής με αγώνα που κράτησε 120 λεπτά και ολοκληρώθηκε με έκπληξη, αφού ομάδα της Β’ Κατηγορίας απέκλεισε από την συνέχεια του Κυπέλλου ομάδα της Α’ Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο Ορφέας Ξυλαγανής ηττήθηκε στην παράταση με 2-1 από τον ΑΟ Φαναρίου και δεν θα βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων. Όπως αναφέρει το “Περισκόπιο”, η ομάδα του Φαναρίου στην επανεμφάνισή της στα γήπεδα μετά από δύο χρόνια, ήταν πιο θετική και άνοιξε το σκορ στο 55΄ με σουτ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Νίκου Μποτρότσου του Δημητρίου.

Στο 71′ από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γεωργιάδης , ο Γιαννακουδάκης ισοφάρισε σε 1-1 με… τακουνάκι και στο 83΄ σε μαρκάρισμα του Δερέμπεη από τον Κουμαράκη, ο διαιτητής Παπαγεωργίου που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Μπαλάφα έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δερέμπεης και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει την πρόκριση στον Ορφέα Ξυλαγανής.

Έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση και μόλις στο όγδοο λεπτό αυτής (και 98ο του αγώνα) ο Νίκος Μποτρότσος του Βασιλείου με σουτ έκανε το 2-1 που χάρισε την ιστορική πρόκριση στην ομάδα του, αφού αυτό έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.